KOSGEB'e yer tahsis edildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü arasında Yer Tahsisi Protokolü imz

GÜNDEM 11.01.2018 12:29:00 0
KOSGEB

Yetkililer “İşletmelerin rekabet düzeyini arttırmak için daha güçlü olmasını sağlamak, Ar - Ge faaliyetlerine destek olmak, işlerini büyütmeyi sağlamak, ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliği desteklemek, KOSGEB'in temel amaçlarındandır. Bu amaçlar doğrultusunda Üyelerimize ve halkımıza hizmet verecek olan KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü hizmete başlayacak” dedi.

 

DESTEKLERİ ULAŞTIRAN BİR KURUM

 

Protokol ile ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; “KOSGEB devlet teşvikleri ve desteklerini işletmelere ulaştıran bir kurumdur. KOBİ’lerin işlerini büyütmeleri için hibe (geri ödemesiz) ve kredi olarak alacağı destekleri KOSGEB sağlamaktadır. KOSGEB şartlarına göre geri ödemesiz kredi de yeni girişimcilere sunmaktadır. Girişimciliğin yayılması ve istihdamı arttıracak işler ülke ekonomisini yükseltecek faaliyetler arasında olduğu için önemlidir” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN