Açık öğretim başvuruları 8 Ocak'ta başlayacak

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Açık Lise 2. Dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ile Açık Öğretim Ortaokulu ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 8-23 Ocak tarihleri

EĞİTİM 5.01.2018 21:51:00 0
Açık öğretim başvuruları 8 Ocak

Açık Öğretim Lisesi 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme Başvuru Tarihleri: 08 - 23 Ocak tarihleri arasında yapılacak.

 

KAYIT YAPTIRMAYANLAR SINAVA KATILAMAYACAK

 

Açık liseye ilk kayıt yaptıracakların diploma veya tasdikname belgesinin aslı, 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve Halkbank, Vakıfbank, Ziraatbank ATM’lerinden kimlik numarasına ödenecek 30 liralık yeni kayıt ücretinin ödendiğine dair makbuz ile başvuru yapması gerektiğini belirten Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, “Kayıt yenileme işlemini yaptırmayanlar 17-18 Mart’ta yapılacak olan 2.  dönem sınavına katılamayacak” dedi.

 

23 OCAK’TA SONA ERECEK

 

Açık öğretim ortaokul yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile ilgili de bilgi veren Akman “İlk Kayıt yaptıracaklar için evraklar, diploma veya tasdikname belgesi aslı, 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, 30 liralık yeni kayıt ücretinin yatırıldığına dair makbuz ile başvuru yapması gerekiyor. Kayıt yenileme işlemini yaptırmayanlar 17 Mart 2018 Tarihinde yapılacak olan 2.  dönem sınavına katılamayacak” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ