"Esas teşekkürü hak eden sizlersiniz"

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte hayırsever Serkan-Müjgan Karagöz çifti tarafından yap

EĞİTİM 27.12.2017 14:09:00 0

Kaymakam Abban, Başkan Akay ve Milli Eğitim Müdürü Gümüş, okulda yapılan faaliyetler hakkında bilgi alırken, okulun durumu ve eksikliklerin giderilmesi ile ilgili neler yapılabileceği konusunda da görüş alışverişinde bulundu.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Ziyarette hayırsever Serkan-Müjgan Karagöz çifti tarafından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e plaket takdim edildi. Kaymakam Abban’a plaketini takdim eden Serkan Karagöz, Kaymakam Abban’ın kendilerine çok yardımcı olduğunu, özellikle prosedür konusunda okulun biran önce açılması için elinden gelen gayreti gösterdiğini belirtti. Kaymakam Abban da “Ben size teşekkür ederim. Asıl hayırsever olan sizsiniz. Bizim size vermemiz gerekiyor. Eğitime yaptığınız katkılardan dolayı Allah razı olsun” dedi.

YUVANIZI ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA BAĞIŞLADINIZ

Bu okulun Karagöz çifti tarafından yaptırılan ikinci okul olduğunu anımsatan Abban “İnşallah 3’ncüsü de olur. Eşinizle birlikte sağlıklı huzurlu bir hayat diliyorum” dedi. Müjgan Karagöz de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a plaket takdim etti. “Belediye başkanımız Vahap Akay olmazsa olmazım. Eğitim camiasının gözbebeği” diyen Müjgan Karagöz, ilçedeki okullara yaptığı katkılardan dolayı Akay’a teşekkür etti. Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu’nun çevre düzenlemesinin Vahap Akay tarafından yaptırıldığını söyleyen Karagöz “Konu ile ilgili yakından ilgilendiler. Başkanımızın hakkını ödeyemeyiz, kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Esas teşekkürü hayırseverlerin hak ettiğini söyleyen Akay da “Esas teşekkürü hak eden sizlersiniz. Yıllardan beri oturduğunuz kendi yuvanızı Çerkezköy’ün çocuklarına bağışladınız. Ben bir kere daha teşekkür ediyorum. Allah yenilerini nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de plaketini Müjgan Serkan Anaokulu Müdürü Gülşenay Eken’in elinden aldı. Milli Eğitim Müdürünün de tüm çalışmalara şahit olan bir isim olduğunu söyleyen Serkan Karagöz “O da benimle beraber, ben burada çalışırken o da beni hiç yalnız bırakmadı. Defalarca geldi. Her zaman ne yapabiliriz diye sordu. Ona da çok teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyarette okulun kapı, pencere, tavan aksesuar tadilatlarını yapan Muzaffer Yıldız’a ve Kral Alçı Mustafa Gür’e de plaket takdim edildi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU