Saray-Kapaklı yolunu Bakan Arslan açacak

2009 yılında yapımına başlanan fakat yılan hikayesine dönen Kapaklı-Saray Yolunun açılışı, geçtiğimiz ramazan ayında Kapaklı'da Kars-Ardahan-Iğdırlı İşadamları tarafından dü

GÜNDEM 26.12.2017 23:27:00 0
Saray-Kapaklı yolunu Bakan Arslan açacak

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 28 Aralık Perşembe günü Tekirdağ’a gelecek. Arslan, Hayrabolu - Süleymanpaşa Yolunun temel atma töreni ile Muratlı Çevre Yolu ve Saray-Kapaklı Yolunun açılışına katılacak.

 

CANLI BAĞLANTI İLE YAPACAK

 

Saat 10:30’da Muratlı çevre Yolunun açılışını yapacak olan Bakan Arslan, canlı bağlantı ile aynı zamanda Saray-Kapaklı yolunun açılışını da gerçekleştirecek. Saat 12:00’da Hayrabolu’ya geçecek olan Arslan, Hayrabolu-Süleymanpaşa yolunun temel atma törenine katılacak.

 

YILAN HİKAYESİNE DÖNMÜŞTÜ

 

2009 yılında yapımına başlanan ve 8 yıldır yılan hikayesine dönen Kapaklı-Saray duble yolu, pekçok kez de meclis gündemine taşınmıştı. Kapaklı-Saray yolu 2009 yılında ihaleye çıkarılmış, yüklenici firmanın işi zamanında bitirememesi nedeniyle ‘ihalesi fesih olan yol’ 16 Mart 2012 tarihinde yeniden ihale edilmişti. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’ı ziyaret eden Ak Parti Tekirdağ Milletvekililer Mustafa Yel, Dt. Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Saray-Kapaklı yolunun 2017 yılında biteceğini açıklamıştı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU