Kazanan şahıslar değil, Çerkezköy olacak

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan ve geçtiğimiz günlerde düzenlediği kahvaltı ile göreve gelmesi halinde birlikte görev yapacağı y?

GÜNDEM 24.12.2017 15:25:00 0
Kazanan şahıslar değil, Çerkezköy olacak

ULAŞIM VE OTOPARK SORUNU VAR

 

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinin 21 Ocak 2018 tarihinde yapılacağını söyleyen Kaleli, Çerkezköy’de 15 yıldır esnaflık yaptığını belirtti. Çerkezköy’ün ulaşım ve otopark sorunu başta olmak üzere taşımacılıkla ilgili sıkıntılarının olduğunu kaydeden Kaleli, “Yıllardır çözüm üretilmeden mevcut Çerkezköy yolları kullanılarak herkes kazanmayı hedeflemiş. Oysaki zaman içerisinde Çerkezköy’de artan nüfusla birlikte araç sayısı dikkate alındığında toplu taşımacılığın önemi her geçen gün biraz daha artıyor” dedi.

 

ORTAK AKILLA YÖNETİLECEK

 

Taşımacılıkta birinci derecede söz sahibi olması gereken meslek odalarının maalesef çoğu zaman muhatap bile alınmadığını dile getiren Kaleli, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimine talip olduğunu söyledi. Bugüne kadar basit bir mahalle bakkalı mantığıyla yürütülen odanın en az bin 500 ortak akılla yönetileceği, yönetirken sadece oda başkanının veya yönetim kurulu üyelerinin değil,  Çerkezköy’de yaşayan halkın çıkar ve menfaatlerini, sanayicinin fikir ve önerileri ile harmanlayarak modernize edileceği, daha şeffaf, hesap verilebilir, bir yönetim anlayışı ile bu göreve talip olduğunu söyleyen Kaleli, “Bu seçimlerde kazananın şahıslar değil, fikirler ve Çerkezköy olacağına inanıyoruz. Bu düşünce ile çıktığımız bu yolda kimseyle yarışmadan sadece kendi fikirlerimizle el ele omuz omuza arkadaşlarımızla seçim geçireceğimize inanıyoruz” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN