CHP Kadın Kolları'nda Firidin dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Kadın Kolları Kongresi Pazar günü saat 14:00'da parti binasında yapıldı.

SİYASET 18.12.2017 19:35:00 0
CHP Kadın Kolları

Kongrede 2 aday yarıştı. 171 oyun 102’sini alan Zeliha Firidin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilirken, diğer aday Nermin Aykanat ise 69 oy aldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Kadın Kolları Kongresi Pazar günü saat 14:00’da parti binasında yapıldı. Kongrede 2 aday yarıştı.

 

2 ADAY YARIŞTI

 

Kongrede konuşan Başkan Adayı Nermin Aykanat, kadının, toplumdaki temel öğelerden biri olduğunu ifade ederek “Bir toplumda kadın ne kadar önde ise o toplum o kadar güçlüdür” dedi.

 

102 OY ALDI

 

Aykanat’tan sonra Firidin söz aldı. Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Firidin, “Bir anne, öğretmen, kadın olarak sizlerin de yürekten desteği ile kimsenin yandaşı değil, Atatürk’ün yandaşı olarak CHP’li bütün kadınların sesi olmak için Kadın Kolları Başkanlığı’na adayım” dedi. Başkan adaylarının konuşmasının ardından seçimlere geçildi. 171 oyun 102’sini alan Zeliha Firidin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilirken, diğer aday Nermin Aykanat ise 69 oy aldı.

 

SÜLEYMANPAŞA’DA DA KONGRE YAPILDI

 

CHP Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Kongresi de Pazar günü yapıldı. Kongrede konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ’da 11 belediye ve büyükşehirin kazanılmasında kadınların çok büyük katkısı var. Bundan sonraki seçimlerde de siz kadınlardan büyük gayret bekliyoruz” dedi.

 

YENİ YÖNETİM

 

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Kullanılan 750 oydan 4’ü iptal oldu. Gaye Çolakoğlu, ilçe kadın kolları başkanlığına seçildi. Çolakoğlu başkanlığındaki yönetimde Burcu Aytekin, Fikriye Erkan, Serpil Gültekin Çeltik, Yıldız Kayalaroğlu, Necla Özgül, İlknur Polat, Fatma Uğurel ve Fatma Ünal yer aldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU