100 sporcu satranç turnuvasında mücadele etti

Özel Çerkezköy Uğur Okulları tarafından düzenlenen Türkiye geneli satranç turnuvası hafta sonu yapıldı. 100 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

EĞİTİM 18.12.2017 19:34:00 0
100 sporcu satranç turnuvasında mücadele etti

Özel Çerkezköy Uğur Okulları tarafından düzenlenen Türkiye geneli satranç turnuvasında 100 sporcu mücadele etti.

 

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜL

 

Hafta sonu düzenlenen turnuva Küçükler ve Yıldızlar olmak üzere iki farklı kategoride yapıldı. Turnuvaya katılan 100 sporcu rakiplerini mat etmek için mücadele etti. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

 

ECE NAZ SÖNMEZ BİRİNCİ OLDU

 

Turnuvada, Küçük Kızlar kategorisinde;  Ece Naz Sönmez birinci, Feyza Cesur ikinci ve Belinay Yılmaz üçüncü olurken, Küçükler Genel kategorisinde de Ömer Bartu Yaşın birinci, Eyüp Ozan Ersoy ikinci,Yağız Efe Deniz üçüncü oldu. Yıldız Kızlar kategorisinde de Tuana Çiçekçi birinci, Ezel Özgör ikinci, Gülsena Duran üçüncü olurken, Yıldızlar Genel kategorisinde; Tuna Adatepe birinci, Kaan Ceylan ikinci, Efe Balbay üçüncü oldu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Özel Çerkezköy Uğur Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal, ödül töreninde yaptığı konuşmada “Böylesi güzel bir turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen, başta Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy İlçe Temsilcisi ve başhakem Remzi Yakut’a, değerli hakemlerimiz Ceylan Aslan, Ercan Ekinci, Selçuk Ertaş ve Rojhat Kayhan’a Çerkezköy Uğur Okulları Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

SPORCULARI TEBRİK ETTİ

 

Turnuvada mücadele eden tüm sporcuları ve dereceye giren şampiyonları da tebrik eden Zenginal “İki gün boyunca çocuklarının yanında olan ve onları yalnız bırakmayan anne ve babalara da ayrıca teşekkür ediyorum. Keyifli bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan Uğur Okulları olarak memnuniyet duyduk” dedi.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL