İstihdam Seferberliği Ödül Töreni Ankara'da yapıldı

İstihdam ŞÃ»rası ve İstihdam Seferberliği Ödül Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

GÜNDEM 15.12.2017 21:54:00 0
İstihdam Seferberliği Ödül Töreni Ankara

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ortaklaşa düzenlediği törene Çerkezköy’den de Ticaret ve Sanayi Odası meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva,  yönetim kurulu başkan yardımcısı Mustafa Seçkin ile yönetim kurulu üyeleri Metin Taşdelen, Mesut Görgün ve Genel Sekreter hakan Gel de katıldı.

 

“İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE KATILAN İŞ DÜNYAMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

 

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2017 yılında şu ana kadar 1,5 milyon kişiye sağlanan ilave istihdamın Türkiye için bir rekor olduğunu ifade etti.Türkiye’nin geleceğiyle ilgili kriz tellallığı yapanlara verilecek en güzel cevabın bu tür gelişmeler olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin üçüncü çeyrekte yüzde 11,1 oranında büyümesine dudak bükenlerin, elde edilen 1,5 milyon kişilik ilave istihdamı takdir etmelerini beklemediklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sadece gölge etmesinler, ayağımıza bağ olmasınlar, vaktimizi boşa harcamasınlar yeter; başka ihsan istemeyiz. Biz milletimizle, iş dünyamızla, esnafımızla, sanatkârımızla, çalışanlarımızla el ele verir, Allah’ın izniyle, önümüzdeki tüm engelleri aşarak hedeflerimize ulaşırız” diye konuştu.

 

CESARETLE ADIM ATIYORUZ

 

Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu, oda ve borsa camiası olarak Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "İş dünyası olarak ülkemize ve kendimize artık daha fazla güveniyoruz, cesaretle adım atıyoruz." dedi.