'Ver Elini Üniversite, Gelecek IC Enerji'de'

Uluslararası Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (The Institute of Electrical and Electronics Engineers - IEEE) temsilcileri, TREDAŞ'ı ziyaret etti. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (TREDAŞ), Edirne

GÜNDEM 15.12.2017 21:51:00 0

TREDAŞ’I ZİYARET ETTİLER

 

Kadınların iş hayatındaki istihdamının ve cinsiyetler arasında adil ve eşitlikçi fırsatların sunulmasına ilişkin farkındalığın arttırılmasına yönelik olarak IC İÇTAŞ Enerji ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) işbirliği kapsamında “Ver Elini Üniversite, Gelecek IC Enerji’de” sloganıyla başlatılan proje kapsamında, Uluslararası Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü’nden gelen bir grup öğrenci, Tekirdağ’da bulunan TREDAŞ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

İŞBİRLİKLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

Öğrencilere, TREDAŞ Genel Müdürlüğü’nde şirket yapısı, çalışma şekli ve yapılan iş ve işlemler hakkında bilgiler verildi. TREDAŞ’ın teknolojik alt yapısının yerinde izlenmesi amacıyla operasyon yönetimini tamamen merkezileştirerek enerji kesintilerini minimize eden TREDAŞ Operasyon Merkezi de ziyaret eden heyet, Türkiye’de enerji sektöründe öncü şirketlerden olan IC İÇTAŞ Enerji’nin, Trakya bölgesi ve Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri ile yaptığı işbirlikleri konusunda da bilgiler aldı. Ziyarete, IEEE Türkiye Şubesi PES Öğrenci Temsilcisi Semih Sencer Duman, IEEE Türkiye Şubesi WIE Öğrenci Temsilcisi Özgenur Sevgili, IEEE Trakya Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Baş ile beraberindeki heyet katıldı.