Uğur Okulları'ndan Örnek Sosyal Sorumluluk Projesi

Uğur Okulları Çerkezköy Kampüsü, "Eller Çok Olunca Yük Hafifler" sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle geçim sıkıntısı çeken 10 aileye, 25 çocuğa ve annelerine deste

EĞİTİM 10.12.2017 22:51:00 0
Uğur Okulları

Bu yılki ilk toplum hizmet projesi için yakın çevredeki geçim sıkıntısı çeken insanların umudu olma kararıalan Özel Uğur Okulları Çerkezköy Kampüsü, “Eller Çok Olunca Yük Hafifler” sloganıyla çıktığı bu yolda gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi amacıyla Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi’nden destek aldık.Merkez Müdürü Enver Demirel ile gerçekleştirilen ziyarette neler yapabileceği hakkında uzun uzun konuşulduktan sonra çeşitli sebeplerle çocuklarıyla baş başa kalan anneler ile ilgili bir proje oluşturmaya karar verildi.Özel Uğur Okulları Çerkezköy Kampüsü Okul Müdürü ve Matematik Öğretmeni Çiğdem Cebeci, Fizik Öğretmeni Erkan Yılmaz ve Rehber Öğretmen Mehtap Kıycıoğlu öncülüğünde oluşturulan proje 2 Aralık 2017 tarihinde imzalanan protokolle başlatıldı.

 

KIYAFET, EV TEKSTİLİ VE ERZAK 

 

Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi, belirlenen kriterler doğrultusunda 10 anne ve bakmakla yükümlü oldukları çocuk sayılarını ve yaşlarının bilgisini paylaştıktan sonra, Özel Uğur Okulları Çerkezköy Kampüsü çalışmalarını bu doğrultuda yürüttü. Bir yandan çocuklar için hiç giyilmemiş kıyafetler, atkı, bere, bot, mont tedarik etmeye çalışırken diğer yandan ise belirlenen ihtiyaç sahiplerinin erzak sıkıntısı da yaşamamaları için uzun süre saklanabilecek temel gıdalar toplanmaya başlandı. Bunun yanında yine kullanılmamış ev tekstili ürünleri de toplama alanında yerlerini aldı. Hedef, bu proje ile toplamda10 aileye, 25 çocuğa ve annelerineyardım etmekti ki bu hedefe de ulaşıldı. Özel Uğur Okulları Çerkezköy Kampüsü proje sorumluları, “Eller Çok Olunca Yük Hafifler” sloganıyla başlattıkları projenin yürütülmesinde kendilerine destek olan Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi Müdürü Enver Demirel’e, kampüs idarecilerine, öğretmen ve öğrencileri ile velilerine teşekkür ettiler.
 

Haber / Ruşa Elma