Miniklerden destek!

Özel Edirne Bahçeşehir İlkokulu öğrencileri Edirne Belediyesi Erkek Basketbol Takımının antrenmanını izleyerek sporculara destek verdi.

GÜNDEM 7.12.2017 20:56:00 0
Miniklerden destek!

Özel Edirne Bahçeşehir İlkokulu, öğrencilerinin akademik gelişimlerine verdiği önemin yanı sıra sportif gelişmelerini de desteklemeye yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

 

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri tarafından 4'üncü sınıf öğrencileri ile birlikte öğrencileri spora yönlendirmek, profesyonel anlamda bir sporcunun nasıl antrenman yaptığını ve nasıl bir yaşam sürdüğünü yakinen gözlemlemek amacıyla Edirne Belediyesi Erkek Basketbol Takımının antrenmanına ziyarette bulunuldu. Öğrenciler, sporcuların hayatları ve yaşam tarzları hakkında bilgi edinirken sporcu olmanın sorumluluklarının da bilincine vardılar.

 

Okul Müdürü Mahmut Boztürk, Edirne'de ve okullarında “Basketbol” branşına yönelik ilginin artmasından memnun olduğunu ve yapılan etkinliğin öğrencilerin spora teşviklerinde olumlu etkisi olacağını belirterek organizasyonu yapan Beden Eğitimi ve Spor öğretmenlerine teşekkür etti. Boztürk, ayrıca misafirperverliklerinden dolayı Edirne Belediyesi Erkek Basketbol Takımı Yönetim Teknik Ekip ve Oyunculara teşekkür ettiğini belirtti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ