Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Çorlu Meslek Yüksekokulu ile Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)arasında Eğitim ve Öğretimde İşbirliği Protokolü düzenlenen tören ile imzal

GÜNDEM 5.12.2017 23:17:00 0
Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Protokole Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çorlu SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Otsekin imza atarken; törende Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay Gümüş, akademisyenler ile Çorlu SMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

STAJLARIN MALİ MÜŞAVİRLER TARAFINDAN VERİLMESİ KARARLAŞTIRILDI

 

Rektörlük makamında imzalanan protokol ile Çorlu Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerinin, bu meslekleri uygulamak için gerekli olan bilgi ve becerilerini arttırmak amaçlanırken, program öğrencilerinin 2. sınıfın teorik ve uygulama dersleri ile işyeri uygulama eğitimlerinin (staj) ve seminerlerin Çorlu SMMMO’da ve SMMMO’ya kayıtlı mali müşavirler tarafından verilmesi kararlaştırıldı. Üniversite olarak alanında nitelikli mezunlar yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Prof. Dr. Osman Şimşek, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak imzaladığımız bu protokol ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerimizin teorik bilgilerinin yanı sıra pratiklerini geliştirebileceği, hem kendilerine hem de sektöre ve mali müşavirlere faydalı olabileceği bir öğrenci profili ortaya çıkarmak” cümlelerine yer verdi. Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.
Osman Şimşek, iki kurumun bu protokol ile bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, imzalanan protokolün hayırlı olması temennilerinde bulundu.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN