"Tayyip Erdoğan Heykellerini De Yıkalım"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 2017 yılının son belediye meclisi toplantısında AK Partili meclis üyelerininyaşarken kendi heykelini yaptırmasıyla ilgili sorusuna, "O zaman Tayyip Erdoğan heykelle

GÜNDEM 4.12.2017 22:21:00 0

ALBAYRAK KATILDI

 

Kapaklı Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı dün İrfan Mandalı başkanlığında yapıldı. Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrakda katıldı. Albayrak,“Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde bu güne kadar alınan kararların yüzde 92.5’i oy birliği ile alındı. Çok iyi anlaşan bir meclise sahibiz. Ben buradan meclis üyelerimize ve herkese teşekkür ediyorum” dedi. Albayrak yapılan yatırımlarla ilgili de bilgiler vererek 2018 yılının Kapaklı yılı olacağını söyledi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalıda, “Yeni bir ilçeyiz. Kapaklı’nın işlenmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 

HEYKEL POLEMİĞİ

 

Başkan Mandalı’nın İnönü Parkına kendisi de dahil ilçede daha önce belediye başkanlığı yapmış 4 belediye başkanının heykelini yaptırması çeşitli polemiklere neden olmuştu.Dünde mecliste AK Partili Meclis üyelerince kendisine yaşarken heykelini yaptırması ile ilgili bir soru soruldu. Mandalı’nın bu soruya cevabı ise “O zaman Tayyip Erdoğan heykellerini de yıkalım veya statlara Tayyip Erdoğan ismini de koymayalım. Yani böyle dış muhabbetlere girmeyelim. Seçilmiş insanlara saygı duyacaksınız” şeklinde oldu. Ayrıca mecliste İsmetpaşa Mahallesi 37. Sokakta bulunan park alanına Naim Süleymanoğlu Spor Parkı verilmesi de oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL