''Hedefim Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığı''

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından imzalanan protokol çerçevesinde ''Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi'' kapsamında Tekirdağ İl Öğ

GÜNDEM 3.12.2017 23:25:00 0

‘’MOLOZ, TÜM ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKTİR’’

Tekirdağ'da 11 ilçenin İlçe Öğrenci Meclis Başkanlarının katılımı ile yapılan seçimde, 6 aday yarıştı. Seçimin galibi 33 oydan 9'unu alan Malkara Anadolu Lisesi 12-E sosyal sınıfı öğrencisi Erkay Moloz oldu. Bu kapsamda Malkara ilçesine gelen Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ İl Öğrenci Meclis Başkanı seçilen Erkay Moloz'u eğitim ve öğretim gördüğü sınıfına ders sırasında girerek sürpriz bir ziyaret yapıp tebrik etti.  İl Milli eğitim Müdürü Ersan Ulusan, "Seçilen kardeşimiz Erkay Moloz, tüm öğrenci kardeşlerimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Buna inancımız tam. Arkadaşımıza da söyledik. Öğrencilerimiz seni seçerken ve tercih ederken onlara söylemiş olduğun vermiş olduğun vaatler vardı. Onları da en iyi şekilde yerine getireceksin. Buna da inancımız tamdır. Biz arkadaşımızla birlikte hepinize teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

‘’700 TANE OKULUMUZUN 170 BİN ÖĞRENCİNİN SORUMLULUĞUNU ÜSTLENDİM’’

Tekirdağ İl Öğrenci Meclis Başkanı Erkay Moloz, hedefinin Türkiye Öğrenci Meclisi başkanlığı olduğunu belirterek, "Kazanacağıma inanıyorum. Büyük bir ilerleme kaydettim. Tekirdağ'daki seçim konuşmamda şunu belirttim. Öğrenci sorunlarından bahsettim. Bir öğrenci çalıştayı düzenlemek istiyorum. Birlik ve beraberlikten hiç ayrılmadım. Amacım ve idarenin esası kardeşlik gayesi ise tüm öğrencilerin saadeti olacaktır. Akranının halinden akranı anlar bende öğrencinin halinden anlarım. Ben Malkara Anadolu Lisesi öğrencisiyim. Çok kaliteli ve saygın bir okulda okuduğumu düşünüyorum. İlk, orta ve lise olmak üzere seçimlerle elde ettiğim sonuçlarla 700 tane okulumuzun ve 170 bin civarında öğrencinin sorumluluğunu üstlendim. Yapacağımız çalıştayda öğrenci sorunlarını bir rapor haline getirip önce Milli Eğitim Bakanımıza, Başbakanımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımıza ve Cumhurbaşkanımıza sunacağım" dedi.

Haber: Şaban KARDEŞ