BAL'da 10. Hafta Tamamlandı

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'un da yer aldığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta onuncu hafta oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı.

SPOR 29.11.2017 15:40:00 0
BAL

Haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, erteleme maçında önceki gün karşılaştığı Edirnespor karşısında 1-0 galip gelerek, liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, Edirnespor karşısında aldığı galibiyet ile puanını 22’ye yükseltirken en yakın takipçisi Sultangazispor ile arasında sadece 1 puan bulunuyor.

 

1911’İN LİDERLİK KEYFİ

 Haftaya lider durumda giren temsilcimiz önceki gün Mustafa Hikmet Uğraş Stadyumu’nda bir başka Trakya temsilcisi Edirnespor’u konuk etti. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un hızlı başladığı mücadelede gol 16. Dakikada Ali Rıza Gündüz’ün ayağından geldi. İlk yarıda tek kale maç oynayan temsilcimiz ikinci yarı Edirnespor’un ataklarını yerinde müdahalelerle engelledi. Karşılaşmanın ikinci devresinde organize olan Edirnespor ataklarında başarılı kurtarışları ile Sedat olası bir sürprizi engelledi. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan 1-0 üstünlükle ayrılırken, puanını 22’ye yükseltti.

 

LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI KONUMUNDA

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup’ta sergilediği performansla göz dolduruyor. Ligde oynadığı 9 karşılaşmada aldığı 7 galibiyet ve 1 beraberlik ile 22 puanı bulunan temsilcimiz attığı 14 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü. Altınova Belediyespor ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı konumundaki temsilcimiz, ligde sadece Yalova Kadıköyspor takımına yenildi. Ligin 11. Haftasında Çıksalın deplasmanına gidecek olan temsilcimiz, olası bir sürprize izin vermeden sahaya ‘Mutlak Galibiyet’ parolası ile çıkacak. Ligin 12. Haftasında 1 puan gerisinde bulunan Altınova Belediyespor’u sahasında konuk edecek temsilcimiz, önemli maç öncesinde puan kaybı yaşamak istemiyor.

 

SULTANGAZİ TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ligin 9. Haftasına lider giren fakat Çekmeköy Belediyesi karşısında aldığı sürpriz mağlubiyet ile liderlik sevinci sadece 1 hafta süren Sultangazispor, ligin 10. Haftasında sahasında Çorluspor 1947’yi konuk etti. Karşılaşmadan ikinci yarı bulduğu gollerle 2-0 üstünlükle ayrılan Sultangazispor, temsilcimiz 1911’in 1 puan gerisinde liderlik mücadelesini sürdürüyor. Sultangazispor, ligin 11. Haftasında Bigaspor deplasmanına gidecek. Öte yandan Tekirdağ temsilcisi Çorluspor 1947’de kendi saha ve seyircisi önünde Gaziosmanpaşaspor takımını ağırlayacak.

 

YALOVA DERBİSİNDE GÜLEN TARAF ALTINOVA BELEDİYESİ OLDU

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta 10. Hafta mücadelesi Yalova derbisine sahne oldu. İki Yalova temsilcisi Yalova Kadıköyspor ile Altınova Belediyespor’u karşı karşıya getiren maçta gülen taraf 1-0’lık skorla Altınova Belediyesi oldu. Altınova Belediyesi aldığı bu galibiyet ile birlikte puanını 21’e yükseltirken, Yalova Kadıköyspor 7 puanda kaldı. Yalova Kadıköyspor düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor. Ligin 11. Hafta mücadelesinde Yalova Kadıköyspor, Çekmeköy Belediyesi’ne konuk olurken, Altınova Belediyespor ise kendi evinde düşme hattında bulunan Lüleburgazspor’u konuk edecek.

 

BİGA İŞİNİ ZORA SOKTU

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde üst üste aldığı galibiyetlerle bir anda 4. sıraya kadar yükselen Çanakkale temsilcisi Bigaspor, deplasmanda karşılaştığı Edirne temsilcisi Uzunköprüspor’a 2-1 yenildi. Bigaspor aldığı bu sonuçla 15 puanda kalırken, Uzunköprüspor’da ilk devrenin tamamlanmasına 2 hafta kala puanını 15’e yükseltti ve liderlik umutlarını sürdürdü. Uzunköprüspor ligin 11. Haftasını BAY geçerken, Bigaspor’da kendi sahasında Sultangazispor’u ağırlayacak.

 

LÜLEBURGAZ LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde bir türlü istediği sonuçları alamayan Lüleburgazspor ligin 10. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Çıksalınspor’a 2-1 yenilerek, işini zora soktu. Ligde sadece 1 galibiyeti bulunan Lüleburgazspor, 5 puanla son sırada yer alıyor. Ligin 11. Haftasında Lüleburgazspor, Lig 3.’sü Altınova Belediyespor’a konuk olurken, Çıksalın da kendi evinde Lider 1911 Çerkezköyspor’u ağırlayacak.

 

Haber / Şaban KARDEŞ