Marmara Haber 5 Yaşında

'Bölgenin Güçlü Sesi' sloganı ile Kapaklı'da 26 Kasım 2012'de yayın hayatına başlayan Kapaklı'nın ilk günlük gazetesi 'Marmara Haber Gazetesi' beş yaşında.

GÜNDEM 26.11.2017 19:10:00 0
Marmara Haber 5 Yaşında

KAPAKLI’NIN DEĞİŞİM VE GELİŞİMİNE ÖNCÜLÜK ETTİK

Kapaklı’nın normal bir belde iken, Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte ilçe statüsüne kavuşmasına kadar gelişen süreçte Kapaklı’nın gelişim ve değişimine öncülük etmeyi ilke edindik. Kapaklı ile birlikte Çerkezköy, Saray, Çorlu ve Tekirdağ’ın diğer ilçeleri başta olmak üzere, ülke ve bölge sorunlarında etkin de çözüm odaklı yayın politikası izleyen Marmara Haber Gazetesi, bugün yeni yaşını kutlarken, 1 Aralık 2017 tarihi itibariyle yeni yerine taşınıyor. Yeni tesislerinde de bölgenin güçlü sesi olmaya devam edecek olan Marmara Haber Gazetesi, yeni yaşını da yeni tesislerinde kutladı.

‘’TÜM ÇALIŞANLARIMIZI KUTLUYORUM’’

Gazetemiz kurucusu Şaban Kardeş, yaptığı açıklamada beşinci yılını dolduran Marmara Haber Gazetesi’nde ilk günkü heyecanı yaşadıklarını belirtti. Kardeş açıklamalarında; ‘’Yeni yaşa ve yeni yerimize girmenin sevinciyle ilk günkü heyecanımızı yaşıyoruz. Doğru, ilkeli, tarafsız haberlerimizle yayınlarımızı sürdüreceğiz. Marmara haber kurulduğu günden bu yana yayıncılık ilkeleri çerçevesinde ülke menfaatlerini gözeten yayın politikasıyla düz olan çizgisinden sapmadan dün olduğu gibi bugün de yayın hayatına devam edecektir. Marmara Haber’in bugünlere gelmesinde emeği geçen başta saygın okurlarımız olmak üzere, tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz’’ Marmara haber Gazetesi olarak yeni yerimiz olan Gaziosmanpaşa Mahallesi Barbaros Caddesi No:89’da doğru ilkeli ve tarafsız yayın politikamızla siz değerli okuyucularımızın karşısına çıkacağız.

Haber: Hüseyin GÖKÇELİ