Ergene'de Vatandaşlara Sıcak Çorba İkramı

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesi başta olmak üzere, birçok ilçede kurulan ikram çeşmeleri, Ergene'de de sıcak çorba ikramına başladı.

GÜNDEM 24.11.2017 15:35:00 0
Ergene

Havaların soğuması nedeniyle Ergene Belediyesi tarafından her gün sabah saatlerinde vatandaşlara ikram çeşmesinden sıcak çorba ikram edilecek.

 

ÇORBA İKRAMI BAŞLADI

Ergene Belediye Başkanlığı, ikram çeşmeleriyle Yeşiltepe Mahallesi’nde Edirne Caddesi üzerinde karşılıklı iki farklı noktada vatandaşlara sıcak çorba ikramına başladı. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda sabahın erken saatlerinde halka sıcak çorba ikram projesini başlatarak vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Bu uygulama vatandaş ve öğrencileri sevindirirken, memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar; ‘Bu uygulama ilçemizde sabah işe giden çalışanlar ve derse yetişmek için kahvaltı yapamayan öğrenciler için ayaküstü sıcak bir çorba içmeleri iyi olacaktır’’ yorumunda bulundular.

 

‘’SICAK ÇORBA İKRAMI YAPARAK GÖNÜLLERİ ISITACAĞIZ’’

İkram çeşmesinden vatandaşların ücretsiz olarak yararlanacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘’Soğuk kış günleri sabahında vatandaşlara ikram çeşmesinden sıcak çorba ikramı yaparak gönülleri ısıtacağız. Vatandaş odaklı hizmet çalışmalarımızı hedefimiz dahilinde hayata geçirmeye devam ediyoruz. Sabahın erken saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlarımızın bu soğuk kış günlerinde içlerini ısıtacak bir ikramlık sunmanın memnuniyetini yaşıyorum” dedi. Sabahın erken saatlerinde yapılan çorba ikramını gören vatandaşlar ise, Başkan Rasim Yüksel ve ekibine teşekkür ettiler.

 

Haber / Ruşa ELMA