Açıköğretim Sınavları, BAL'da Fikstürü Etkiledi

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'un da mücadele ettiği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta hafta sonu yapılacak olan Açıköğretim sınavları nedeniyle fikstür değişti.

SPOR 24.11.2017 13:52:00 0
Açıköğretim Sınavları, BAL

Bölgesel Amatör Ligi’nde 10. Hafta mücadelesi, hafta sonu oynanacak 5 karşılaşma ile devam edecek. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un Edirnespor ile yapacağı karşılaşma ise Açıköğretim sınavları nedeniyle Salı gününe ertelendi.

ERTELENDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta geçtiğimiz hafta Yeni Çanspor’u deviren temsilcimiz 10. Haftaya lider konumda giriyor. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 10. Hafta mücadelesinde lig 5.’si Edirnespor’u ağırlayacak. Fikstürde Pazar günü oynanması beklenen maç, açıköğretim sınavları nedeniyle ertelenerek, Salı gününe alındı. 1911 Çerkezköyspor- Edirnespor mücadelesi haricinde diğer maçların Pazar günü oynanacağı ifade edildi.

 

SULTANGAZİ’NİN RAKİBİ ÇORLUSPOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un rakiplerinden Sultangazispor geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Çekmeköy Alemdağspor’a yenilmişti. 1911 Çerkezköyspor’un BAY geçtiği haftada liderliğe oturan Sultangazispor’un konumu sadece 1 hafta sürebildi. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 1 puan gerisinde liderlik mücadelesini sürdüren Sultangazi Belediyespor kendi saha ve 3 seyircisi önünde komşumuz Çorluspor’u ağırlayacak. Pazar günü Cebeci Spor Kompleksi’nde saat 14.00’te başlayacak mücadeleyi Engin Ferik yönetirken, yardımcılıklarını ise Melih Uslu, Erdinç Tufan, Göksü Furkan Göngör yapacak.

 

İKİ YALOVA TEMSİLCİSİ DERBİDE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Ligde iki Yalova temsilcisini karşı karşıya getirecek mücadelede Yalova Kadıköyspor, kendi evinde Altınova Belediyespor takımını ağırlayacak. 3. Lig’e çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, iki Yalova temsilcisini karşı karşıya getirecek olan mücadelede Altınova Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Haftaya 18 puanla, lider Çerkezköyspor’un sadece 1 puan gerisinde giren Altınova Belediyespor ile Yalova Kadıköyspor’u karşı karşıya getirecek olan mücadele Pazar günü saat 14.00’da Yalova Atatürk Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı ise Berkay Şenyel, Haydar Yusuf Erdoğan, Arzu Gürgün, İbrahim Kurşunoğlu yönetecek.

 

İKİ TRAKYA TEMSİLCİSİ KARŞI KARŞIYA

Ligde oynadığı son 3 karşılaşmada 9 puan elde ederek, 4. Sıraya kadar yükselen Çanakkale temsilcisi Bigaspor, Edirne temsilcisi Uzunköprüspor deplasmanına gidecek. Özellikle son karşılaşmalarda aldığı galibiyetlerle, lider Çerkezköyspor ile arasındaki puan farkını 4’e kadar indiren Bigaspor, Uzunköprüspor deplasmanına ‘Mutlak Galibiyet’ parolası ile çıkacak. Öte yandan Edirne temsilcisi Uzunköprüspor, orta sıralarda yer aldığı Bölgesel Amatör Ligi’nde üst sıralara tırmanarak, ikinci yarıya umutlarını devam ettirmek istiyor. İki Trakya temsilcisini karşı karşıya getirecek olan maç; Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak. karşılaşmayı Murat Madan, Burak Canbulat, Resul Kocameşe, Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek.

 

LÜLEBURGAZSPOR TEK GALİBİYET ELDE EDEBİLDİ

Ligde oynadığı 8 karşılaşma sonunda sadece bir galibiyet elde edebilen Lüleburgazspor ligin 10. haftasında, kendi saha ve seyircisi önünde düşme hattındaki en önemli rakibi Çıksalınspor’u ağırlayacak. Ligde sadece 5 puan elde edebilen Lüleburgazspor, kendi evinde ağırlayacağı rakibi Çıksalınspor’u devirerek, alt sıralardan kurtulmak istiyor. Cumartesi günü saat 14.00’te Lüleburgazspor 8 Kasım Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi; Kenan Yabalıoğlu, Mahmut Uncu, Gülşah Nur Şen, Murat Emre Koçyiğit yönetecek.

 

GAZİOSMANPAŞA TAKİBİNİ SÜRDÜRMEK SİTİYOR

Ligde orta sıralarda mücadele eden iki takımı karşı karşıya getirecek maçta Gaziosmanpaşaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Çekmeköy Alemdağspor’u konuk edecek. Ligde 11 puanı bulunan ve liderlik takibini sürdürmek isteyen Gaziosmanpaşaspor, evinde Çekmeköy Alemdağspor karşılaşmasına ‘Mutlak Galibiyet’ parolası ile çıkacak. Öte yandan Alemdağspor geçtiğimiz hafta lider konumda bulunan Sultangazispor’u sürpriz bir şekilde mağlup ederek, büyük bir sükse yapmıştı. Yıldıztabya Stadyumunda oynanacak karşılaşma Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı; Gökhan Dereli, İzzet Erol, Erkan Erzen, Burak Kaplan yönetecek.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ