Protokol İmzalandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan Sosyal Bilimler Lisesi imzalanan protokolle Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredildi.    

GÜNDEM 23.11.2017 19:33:00 0
Protokol İmzalandı

Okulun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilmesi için Kaymakamlık makamında imza töreni düzenlendi. Törene, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Seymen, Metin Taşdelen, Sinan Sifil, Mesut Görgün, ÇTSO Meclis Üyesi Göksel Bozdağ ve Genel Sekreter Hakan Gel katıldı.

Burada bir konuşma yapan Kaymakam Abban, “Daha öncede heyetimiz gidip okulda incelemelerde bulunmuştu. Protokolün tamamen eksiksiz ve hatasız bir şekilde bana geleceğinden emindim. Teslim tutanağımızı imzaladık” dedi. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ise “Okulun keşfi yapılacak. Çevre düzenlemesi ve spor tesis alanlarının da dahil olduğu tamamlama projesini ihale edeceğiz. İnşallah en kısa zamanda sosyal bilimler lisesini eğitim öğretime kazandıracağız” şeklinde konuştu. Başkan Kozuva ise, “İmkanlarımız dahilinde eğitime destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.