MÜSİAD, Olağanüstü Toplandı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi'nin 1. Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı dün Çorlu'da gerçekleştirildi.

GÜNDEM 23.11.2017 18:14:00 0
MÜSİAD, Olağanüstü Toplandı

Çorlu MÜSİAD Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, MÜSİAD Tekirdağ Şubesi Başkanı Ahmet Candan, MÜSİAD üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

‘’HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM’’

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  "MÜSİAD'ın Tekirdağ'da ilk kurulduğu 2011 yılından itibaren takipçisi oldum. En çok birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. MÜSİAD'ın bütün temsilcileriyle zaman zaman bir araya geliyoruz. Dostluklarımız var. Bugün MÜSİAD'ın İslam ülkeleri arasında en güçlü derneklerden biri olması, bu yapının ne kadar güçlü bir oluşum olduğunu gösteriyor. Yurt içinde ve yurt dışında çok güçlü teşkilatlanmaları var. MÜSİAD, hem Tekirdağ'ımız için hem de ülkemiz için önemli ve değerli bir dernektir. Böylesine önemli bir derneğe saygı duyulması gerekiyor. Ben, bu duygularla olağanüstü genel kurul toplantılarınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Program, gerçekleştirilen 1. Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından sona erdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN