İl Birincisi Çerkezköy'den

Milli Eğitim Bakanlığının ülke genelinde düzenlediği kitap okuma etkinliği seçme sınavlarında Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Tunahan Duygu il birincisi oldu.

EĞİTİM 22.11.2017 17:07:00 0
İl Birincisi Çerkezköy

İL DÜZEYİNDE SIRALAMAYA GİRDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak ve okuduğu kitapları anlama seviyesini görmelerini sağlamak amacıyla; 2016-2017 eğitim öğretim yılı sonunda ülke genelinde “Kitap Okuma Etkinliği” başlattı. Bu kapsamda Tekirdağ’da da önce ilçelerde 1. aşama ilçe seçme sınavları yapıldı ve ilk üç dereceye giren öğrenciler İl düzeyinde 2. aşama seçme sınavı yapılarak, İl düzeyinde ilk 3 dereceye giren öğrenciler belirlendi. Proje kapsamında İl birincisi Çerkezköy’den Tunahan Duygu oldu.

 

İL BİRİNCİSİ ÇERKEZKÖY’DEN

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan Mesleki ve Teknik Eğitim Okullarında öğrenim gören öğrenciler arasında Tekirdağ’da düzenlenen Kitap Okuma Etkinliği Sınavında ilk üç derece giren öğrencileri, okul müdürleri ve öğretmenlerinin katılımıyla makamında düzenlenen törende kutlayarak Başarı Belgelerini verdi ve başarılarının devamını diledi. Tekirdağ’da Kitap Okuma Etkinliğinde ilk üç dereceye giren öğrenciler ise şu şekilde: İl birincisi: Tunahan Duygu Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İl ikincisi: İsmail Bayır Malkara Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İl üçüncüsü: Mazlum Şahin Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

 

Haber / Rüşa ELMA