Kırklarelispor Derin Yara Aldı

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup'ta aldığı seri galibiyetlerle 4. Sıraya kadar yükselen ve liderle sadece averaj farkı bulunan Kırklarelispor, 13. Hafta karşılaşmasında Niğde Belediyespor takımına konuk oldu.

SPOR 20.11.2017 16:38:00 0
Kırklarelispor Derin Yara Aldı

 

İLK YARI VARLIK GÖSTEREMEDİ

 

Temsilcimiz deplasmanda karşılaştığı rakibine 1-0 yenilerek, ligde 5. Sıraya geriledi. Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadelesini sürdüren temsilcimiz Kırklarelispor, liderlik mücadelesinde derin yara aldı. Karşılaşmaya, 74 Alişan Şeker, 2 Davut Babur, 3 Koray Şanlı, 5 Soner Birinci, 6 İbrahim Sürgülü, 7 Enis Çeliksu, 10 Hakkı Şimşek, 25 Osman Torun, 27 Oğuzhan Erdoğan, 96 Caner Koca, 99 Sinan Kurumuş onbiri ile başlayan temsilcimiz karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıktı. İleride Caner ve Sinan ile goller araya temsilcimiz organize olamayınca ataklar sonuçsuz kaldı. Niğde Belediyespor kalesinde etkili olamayan temsilcimiz, Nğde Belediyespor’un ataklarına engel olamadı. İlk yarıda sayısız gol pozisyonuna giren Evsahibi Niğde Belediyespor, kaleci Alican’ı geçemeyince ilk yarı golsüz berabere sonuçlandı.

 

GOLÜ BULAN TARAF NİĞDE BELEDİYESPOR OLDU

 

İlk yarıya nazaran ikinci yarı daha organize olan temsilcimiz, Niğde Belediyespor kalesine yüklendi. Liderle arasında sadece averaj farkı olan temsilcimiz kazanmak için çıktığı ikinci yarıda rakip kaleye yüklendi. Organize ataklarla gol arayan temsilcimiz aradığı golü bulamadı. Niğde Belediyespor ise geliştirdiği ataklarda daha organize bir tutum sergiledi. Karşılaşmada golü bulan taraf da Niğde Belediyespor oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Tunç Murat Behram’ın ayağından 74. Dakikada bir gol bulan Niğde temsilcisi karşılaşmayı da 1-0 önde tamamlayan taraf oldu. Niğde Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 22’ye yükseltirken, temsilcimiz Kırklarelispor ise 24 puanda kaldı.

 

NİĞDE’YE ŞANSI TUTMUYOR

 

Ligde Niğde Belediyespor’a konuk olan temsilcimiz, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılarak derin bir yara aldı. Ligde geride kalan 12 haftada topladığı 24 puanla, averaj farkı ile 4. Sırada bulunan temsilcimiz, lider Gümüşhanespor’un kazanmasıyla, 3 puan gerisine düştü. Ligde 5. Sıraya kadar gerileyen temsilcimiz Niğde Belediyespor ile daha önce oynadığı 4 karşılaşmada da galibiyet elde edemedi. Bu karşılaşmalarda sadece 1 beraberlik elde edebilen temsilcimiz, Niğde Belediyespor’a karşı olan şanssızlığını kıramadı. Temsilcimiz Kırklarelispor haftaya kendi sahasında Sakaryaspor’u konuk edecek.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL