Kırklarelispor'da Hedef 'Mutlak Galibiyet'

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup'ta yoluna emin adımlarla devam eden Trakya temsilcisi Kırklarelispor, bu hafta Niğde Belediyespor'a konuk olacak.

SPOR 17.11.2017 13:57:00 0
Kırklarelispor

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Fethiyespor’u 2-1’lik skorla deviren temsilcimiz, taraftarını heyecanlandırdı. Ligde ilk 3 sıradaki takımlarla sadece averaj farkı bulunan temsilcimiz, Niğde Belediyespor maçını kazanarak, üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

 

PUAN KAYBI YAŞAMAK İSTEMİYOR

 

Türkiye 2. Lig Beyaz grupta son 5 maçta aldığı 4 galibiyet ile birlikte ligde 4. Sıraya kadar yükselen temsilcimiz Kırklarelispor, ilk üç sıradaki takımlar ile arasında puan farkı kalmadı. Attığı 22 gole karşılık kalesinde gördüğü 16 golle +6 averaj elde eden temsilcimiz, averaj farkı ile 4. Sırada takibini sürdürüyor. Bu hafta deplasmanda Niğde Belediyespor ile karşılaşacak olan Kırklarelispor, puan kaybı yaşamak istemiyor.

 

NİĞDE BELEDİYESPOR’A ŞANSI TUTMUYOR

 

Niğde Belediyespor ile daha önce 3 maçta karşı karşıya gelen temsilcimiz, bu maçlarda galibiyet elde edemedi. Niğde Belediyespor’a karşı 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Kırklarelispor, bu sefer hem şeytanın bacağını kırmak hem de ligdeki konumunu sürdürmek için sahaya çıkacak.

 

‘’TAKIM GÜNDEN GÜNE DAHA İYİYE GİDİYOR’’

 

Niğde Belediyespor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Kırklarelispor’da tüm dikkatler bu maça çevrildi. Kulüp başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada; ‘’Tüm şehir kenetlendi. Takım günden güne daha iyiye gidiyor. Futbolcular birbirine tamamen alışmaya başladı. Özellikle Oğuzhan bu sene çok farklı. Sinan zaten cuk diye oturdu. Salim Altay maçında efsane oynadı. Karagümrük maçınıda alırsak bu takımı kimse durduramaz’’ açıklamalarında bulundu. Temsilcimiz Kırklarelispor’un deplasmanda karşılaşacağı Niğde Belediyespor maçı 19 Kasım Pazar günü saat 13.30’da başlayacak.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL