Gripin, En Sevilen Şarkılarını Malkaralılar İçin Seslendirdi

Malkara'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. yıldönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

KÜLTÜR SANAT 15.11.2017 17:04:00 0
Gripin, En Sevilen Şarkılarını Malkaralılar İçin Seslendirdi

Gündüz yapılan etkinliklerin yanında akşam saat 20.00-22.00 saatleri arasında düzenlenen Gripin konseri yoğun katılımla gerçekleşti. Malkaralı vatandaşların Kurtuluş heyecanını doyasıya yaşadığı konserde sevilen grup Gripin, en sevilen şarkılarını Malkaralılar için seslendirdi.

 

“YAŞASIN ÖZGÜRLÜK YAŞASIN BÜYÜK ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’’

 

14 Kasım Malkara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında sevilen grup Gripin en sevilen şarkılarını Malkaralılar için seslendirdi. Malkaralıların yoğun ilgi gösterdiği konserde konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; ‘’Bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün 95. yılını özgürce kutlayabiliyorsak bunu Ulusal Kurtuluş mücadelemize borçluyuz. Bugün bu meydanda özgürce İstiklal Marşımızı söyleyebiliyorsak, ay yıldızlı bayrağımız özgürce dalgalanabiliyorsa, ezan sesi susmuyorsa bunu 19 Mayıs'ta Samsun'a çıkan, özgürlük ateşini yakan Büyük Önder, Eşsiz Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz. Bugün özgürlüğümüzü Çanakkale'de binlerce değil, on binlerce değil, yüz binlerce kefensiz yatan şehidimize borçluyuz. Bugün bağımsızlığımızı Dumlupınar'da, Sakarya'da, Afyon'da, Kocatepe'de yatan yüz binlerce şehidimize borçluyuz. Ben 95. Bağımsızlık yıldönümümüzde 95. Kurtuluş Bayramımızda dosta düşmana karşı tüm hemşerilerime seslenmek istiyorum. “Yaşasın Özgürlük, yaşasın tam bağımsızlık, yaşasın Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk.” Hepinizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimlerine, onun ilkelerine olan inancımla saygıyla ve sevgiyle tekrar selamlıyorum.” diyerek katılımlarından dolayı gecenin anısına Gripin grubuna çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

 

MALKARALILARA EĞLENCE DOLU ANLAR YAŞATTI

 

Malkara Belediyesi'nin 14 Kasım Malkara'nın Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlediği konserde, Gripin grubu “Yalnızlığın çaresini bulmuşlar, Durma yağmur durma, Aşk nereden nereye, Komşu kızı, Sen gidiyorsun, Dalgalandım da duruldum” gibi seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile vatandaşlara eğlence dolu dakikalar yaşattı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN