Kapaklı Sitespor'dan 7 Gollü Galibiyet

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadelesini sürdüren Kapaklı Sitespor, ligin 8. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Çorlu Gençlerbirliğispor'a fark attı.

SPOR 15.11.2017 15:44:00 0
Kapaklı Sitespor

 

LİGDE İKİNCİ GALİBİYETİNİ ELDE ETTİ

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden ve zor zamanlar geçiren Kapaklı Sitespor ikinci galibiyetini elde etti. Ligde 6. Haftaya kadar galibiyet yüzü göremeyen Kapaklı Sitespor, Şarköyspor’u 7-1 yenmesinin ardından, bu hafta kendi evinde karşılaştığı Çorlu Gençlerbirliğispor’u da 7-2 mağlup ederek, 2. Galibiyetini aldı.

 

İKİNCİ YARI ŞOV YAPTI

 

Ligde alt sıralarda bulunan ve bir an önce üst sıralara çıkmayı hedefleyen iki takımın mücadelesinde karşılaşmaya hızlı başlayan ekip Kapaklı Sitespor oldu. İlk yarıda bulduğu iki golle moral bulan Kapaklı temsilcisi devreye 2-0’lık galibiyetle girdi. İkinci yarı toparlanan Çorlugençlerbirliğispor art arda bulduğu gollerin ardından karşılaşmada 2-2 beraberliği yakalayan taraf oldu. Bu dakikadan sonra kontrolü eline alan taraf Kapaklı Sitespor oldu. Kapaklı temsilcisi art arta geliştirdiği ataklarda 5 gol buldu ve karşılaşmayı da 7-2 galip bitirdi. Kapaklı Sitespor maçın ardından ligde 2. Galibiyetini elde ederken, üst sıralara çıkmak için mücadelesini sürdürecek.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN