Karadeniz Komedisinin Çekimleri Lüleburgaz'da Devam Ediyor

Sümela'nın Şifresi üçlemesi ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan ve ardından Oflu Hoca'nın şifresi ile sevenlerinin karşısına çıkan usta komedyen Çetin Altay, hayranlarının karş?

GÜNDEM 13.11.2017 18:13:00 0
Karadeniz Komedisinin Çekimleri Lüleburgaz

Geçtiğimiz ay çekimleri Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’nde başlayan Oflu Hoca serisinin son filmi Oflu Hoca Üj Trakya filmi için çekim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan çekimlerde kullanılacak kasklı ve bisikletli oyuncular arandığı ifade edildi. Oflu Hoca’nın son serisinde rol üstlenmek isteyen oyuncuların 15 Kasım Çarşamba günü Lüleburgaz Bisiklet Akademisi’nde hazır bulunmaları istendi.

 

 

‘’SİNEMADA HERKESİ KAHKAHAYA BOĞACAK’’

 

Sümela’nın Şifresi ve Oflu Hoca’nın Şifresi’nde olduğu gibi Yapım ve yönetmenliğini Adem Kılıç’ın üstlendiği yeni seride izleyiciler kahkaha dolu anlar yaşayacak. Çekimlerde eğlenceli vakit geçirdiklerini ifade eden Yönetmen Adem Kılıç, ‘’Filmin birçok sahnesi Lüleburgaz’da çekilecek. Trakya insanı çok eğlenceli halleri ile bize fikirler veriyor. Burada olmaktan son derece mutluyum. Çekimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Trakya ve Karadeniz şivesiyle harmanlanmış bir hikaye anlatacağız, sinemada herkesi kahkahaya boğan bir film olacak" dedi.

 

‘’TRAKYA HALKINI ÇOK SEVİYORUM’’

 

Setten her gün bol gülücüklü kısa video ve fotoğrafları takipçileri ile paylaşan Başrol oyuncusu Çetin Altay ise bol sürpriz ve kahkahalı bir film çektiklerini ifade ederek, "Trakya halkını çok seviyorum, bize çok güzel ev sahipliği yapıyorlar. Trakya ve Karadeniz şivesiyle birlikte çok güzel bir iş çıkaracağız" dedi.

 

 

‘’ÇEKİMLER 1 AY SÜRECEK’’

 

Uygulayıcı- Yapımcı Emin Albayrak da "Üçgen Yapım Evi olarak, 'Sümela’nın Şifresi' ve 'Oflu Hoca' serisi olarak toplamda 6 film çektiklerini anlatırken, "Film Lüleburgaz’ı merkez alarak, bir Trakya filmi olacak. Karadeniz ve Trakya kültürü ile birleştirdiğimiz filmin çekimlerine başladık. Planlar dahilinde çekimler yaklaşık 1 ay sürecek” diye konuştu.

 

OYUNCU ARANIYOR

 

Öte yandan filmde rol almak isteyenler için oyuncu seçimi de olacağı kaydedildi. 15 Kasım Çarşamba günü Lüleburgaz Bisiklet Akademisi’nde gerçekleştirilecek olan deneme çekimlerinde bisikletli ve kasklı oyuncular arandığı ifade edildi. Deneme çekiminde başarılı olanlar, Oflu Hoca’nın yeni serisinde oynama şansı bulacak.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ