Başkan Albayrak Minik Öğrenciyi Kırmadı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa'da bulunan Cumhuriyet İlkokulu'ndaki 3. Sınıf öğrencisi Eymen Oruç'un daveti üzerine okula bir ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNDEM 13.11.2017 16:51:00 0
Başkan Albayrak Minik Öğrenciyi Kırmadı

Minik Eymen'in daveti üzerine 3-B'yi de ziyaret eden Başkan Albayrak, burada öğrencilerle yakından ilgilenerek durumları hakkında sorumlu öğretmenlerinden bilgi aldı.

 

 

‘’BUGÜNÜN MİNİKLERİ YARININ BÜYÜKLERİ OLACAK’’

 

Öğrencilerin ardından Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Kenan İşcan'la da görüşen Başkan Albayrak, ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede, "Bugünün minikleri, yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için, belediye olarak imkânlar dâhilinde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. 30 Büyükşehir Belediyesi arasında eğitime en büyük bütçeyi ayıran belediye, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'dir. Göreve geldikten kısa bir süre sonra `11 İlçeye 11 Okul' projemizi hayata geçirdik. Bu kapsamda modern ve günümüz teknolojisine uygun okullar inşa ettik.  Çocuklarımız için ne yapsak, azdır. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Asiye ÇİFT ŞAHİN