''Şampiyonada Çerkezköy'ün Gururu Oldular''

Çerkezköy Belediyesi'nin ev sahipliğinde 29 Ekim Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası, tamamlandı.

SPOR 12.11.2017 20:31:00 0

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden yaklaşık 700 sporcunun katıldığı şampiyonada Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları elde ettikleri bir 1.’lik ve iki 3.lük ile Çerkezköy’ün gururu oldular. Öte yandan şampiyona Sports Tv ulusal kanalından canlı yayınlanırken, Çerkezköy Belediyesi sosyal medya hesabı ile Trakya’da bir ilk olan Çerkezköy Haber, Marmara Haber, Thaber Facebook kanalından da 4 gün boyunca sporseverler tarafından canlı olarak takip edildi.

 

Çerkezköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve 4 gün boyunca devam eden Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası tamamlandı. Şampiyona’da Tekirdağ adına yarışan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları elde ettikleri başarı ile hem Tekirdağ’ın hem de Çerkezköy’ün gururu oldular.

 

BÜYÜK ERKEKLER KATEGORİSİNDE BİRİNCİLİK ÇERKEZKÖYLÜ SPORCUNUN OLDU

 

Turnuvada Tekirdağ’ı temsilen katılan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcusu +84 kg Büyük Erkekler kategorisinde birincilik kürsüsüne çıkarken, ikinci Aykut Usda (İstanbul), üçüncü Muhammet Kaya (Antalya) ve Mehmet Usda (Antalya) oldu. 60 kg Büyük Erkekler kategorisinde birincilik kürsüsünde Sakarya’dan katılan Talha İnanç çıkarken, ikinci Berkay Bayhan (İstanbul), üçüncü Eyüp Güler (İstanbul) ve Furkan Korkmaz (Sakarya) oldu. 67 kg Büyük Erkekler kategorisinde Sakarya’dan katılan Kerem Ali Zeren birinci olurken; ikinci Muratcan Deniz (İstanbul) ve üçüncü de Ercan Kaçar (İstanbul) ile Berk Erol (İstanbul) oldu.

 

İBRAHİM HAKKI ÖZBAY ÜÇÜNCÜ OLDU

 

75 kg Büyük Erkekler kategorisinde Tekirdağ adına şampiyonaya katılan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu İbrahim Hakkı Özbay üçüncü olarak şampiyonayı tamamladı. Özbay’ın kategorisinde birinci İstanbul’dan katılan Enes Çınar olurken; ikinci ise Sakaryalı sporcu Doğan Ateş oldu. Üçüncülük kürsüsüne Çerkezköylü sporcu İbrahim Hakkı Özbay ile İstanbullu sporcu Sabır Ahmet Uygur birlikte çıktılar. 84 kg Büyük Erkekler kategorisinde birincilik kürsüsüne Bursa’dan katılan Davut Kaplan çıkarken; ikinci Gürkan Çelik (Sakarya), üçüncü Samed Gök (İstanbul) ile Batuhan Gürsoy (İstanbul) oldu.

 

 

KATA BÜYÜK ERKEKLERDE BRONZ MADALYA GELDİ

 

Kata Büyük Erkekler kategorisinde yarışan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcusu Sabri Kıroğlu üçüncü olurken; birinci İbrahim Enes Sefa (İstanbul) ve ikinci Hüseyin Altundal (Samsun) oldu. Öte yandan Kıroğlu ile üçüncülük kürsüsünü Kocaeli’den katılan Osman Evin paylaştı.

 

BAYANLARDA UMDUĞUMUZU BULAMADIK

 

Türkiye Karate Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası tamamlanırken, bayanlarda kürsüye çıkan Çerkezköylü sporcu olmazken, şampiyonada alınan sonuçlar şu şekilde açıklandı; 50 kg Büyük Bayanlar kategorisinde birincilik kürsüsüne Sakarya’dan Hümeyra Beyza Ünlüsoy çıkarken, ikinci Selvanur Akkurt (İstanbul), ve üçüncü Sevil Baş (İstanbul) ile Figen Yıldırım (Isparta) oldu. 55 kg Büyük Bayanlar kategorisinde birinci İzmir’den şampiyonaya katılan Arzu Zeybekler olurken; ikinci Birsu Gaye Özyazmacı (İstanbul) ve üçüncü Tuğçe Demiş (Konya) ile Gülsen Demirtürk (Kocaeli) oldu. 61 kg Büyük Bayanlar kategorisinde ise birinci Halenur Böltül (Çanakkale) olurken; ikinci Aslıhan Aygüneş (Sakarya) ve üçüncü Aybüke Nur Punar (İstanbul) ile Aleyna Sezer (Sakarya) oldu. 68 kg Büyük Bayanlar kategorisinde birinci Rabia Şentürk (Kocaeli) olurken; ikinci Seray Saniye Koçali (Sakarya), üçüncü Rümeysa Yıldız (Sakarya) ile Merve Baltay (İstanbul) oldu. +68 kg Büyük Bayanlar kategorisinde birincilik kürsüsüne İstanbul’dan katılan Mücessem Buse Avcu çıkarken; ikinci Fazilet Şenol (İstanbul), üçüncü Vahide Köse (İstanbul) ile Sümeyra Çiçek (Konya) oldu. Kata Büyük Bayanlar kategorisinde birinci Emine Korkutmuş (İstanbul) olurken; ikinci Beyza Nuray (İstanbul), üçüncü Ceren Aybüke Demiral (Trabzon) ile Büşranur Kılıç (Trabzon) oldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ