Albayrak'tan Evi Yanan Vatandaşa Yardım Sözü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerindeki yatırımları inceledi.

GÜNDEM 12.11.2017 19:18:00 0
Albayrak

İncelemeler sonrasında geçtiğimiz haftalarda evi yanan Nihat Atalay’a da bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Albayrak, zor durumda kalan vatandaşa yardım sözü verdi.

 

‘’GEREKEN YARDIMLAR YAPILACAK’’

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde yatırımları inceledi. Süleymanpaşa’ya bağlı Naip Mahallesine bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Albayrak, Barbaros-Naip arasında yapımı tamamlanmak üzere olan Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol çalışmasını yerinde inceledi. Süleymanpaşa’da yatırımları inceledikten sonra vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, geçtiğimiz haftalarda evi yanarak kullanılamaz hale gelen bir vatandaşa ziyarette bulundu. Evinde yangın çıkan ve zor durumda kalan Nihat Atalay'ı ziyaret eden Başkan Albayrak, Atalay'a Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak gereken yardımların yapılacağının sözünü verdi. Yardım sözü alan Atalay, Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ