Yakalandı

Saray'da, ayrıldığı sevgilisi Cansu Ç.'yi tabancayla yaralayıp, birlikte olduğunu düşündüğü İbrahim Y.'nin içinde bulunduğu otomobili kurşunlayan Ömer V. polis tarafından yakalandı.

GÜNDEM 9.11.2017 19:50:00 0
Yakalandı

Ömer V. Dün Saray’da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi.

 

 

Saray'da yaşayan Ömer V., dört gün önce, aralarında yaşanan sorunlar nedeniyle ayrıldığı sevgilisi Cansu Ç., ile yeniden birlikte olmak isteğiyle buluştu. Barışmayı kabul etmeyen Cansu Ç.'yi tabanca ile ayakları ve kalçasından 3 kurşunla vurup yaralayan Ömer V., olay yerinden kaçtı. Cansu Ç., Saray Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ömer V., Cansu Ç.'nin sevgilisi olduğunu düşündüğü İbrahim Y.'nin otomobiline de ateş açtı. Araçtaki İbrahim Y., saldırıdan yara almadan kurtuldu.

İki silahlı saldırının ardından ortadan kaybolan Ömer V.'yi yakalamak için İl Emniyet Müdürlüğü ve Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş kapsamlı operasyon başlattı. Polis, dün gece Saray İlçesi'nin Safaalan Köyü'nde olduğunu belirlediği Ömer V.,'yi üzerinde saldırılarda kullandığı tabanca ile birlikte yakaladı. Gözaltına alınan Ömer V. ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

SOSYAL MEDYA HESABINDA SALDIRILARI PAYLAŞTI

 

Bu arada Ömer V.'nin yakalanmadan önce sosyal medya hesabından, Cansu Ç.'nin birlikte olduğu kişiyi öğrenmesi gerektiğini belirterek, “Bu kez konuşabileceğimiz bir yere götürmeliydim. O kişiyi öğrenmeliydim. Yanında durdum arabaya binmesini söyledim. Kaçmaya çalıştı bir elimle onu çektim. Diğerinde silahım direndi, yere oturdu. Gelenler de vardı öfkeme hakim olamadım. Bacağına sıktım kaçtım yakalanmamam gerekiyordu. Yakalanmadım da. Sabah varsayımlarımla bulduğum kişiye gittim. Hiçbir şey umurumda değildi. Bir el ateş ettim. Omuydu bilmiyorum dönüş yapmamış olsam yakalardım. Yakalamadığım iyi oldu belki de” yazdığı görüldü.

 

KURŞUNLADIĞI KİŞİDEN ÖZÜR DİLEDİ

 

Öte yandan hakim karşısına çıkartılan Ömer V. İbrahim Y.’nin aracının hasımlı olduğu kişinin aracına benzettiği için kurşunladığı ve İbrahim Y.’den mahkemede özür diledi. Şans eseri olaydan yara almadan kurtulan İbrahim Y. “Allah’tan verilmiş sadakamız varmış. Bu üzücü olayda aracıma kurşun isabet etmesi kadar olayda isimim geçmesi de beni üzmüştür. Ben Saray’da esnaflık yapıyorum ve bu olaylarla yakından uzaktan alakam olmamıştır. Olayı gerçekleştiren Ömer V. hem Savcı hemde mahkeme huzurunda olayı itiraf etmiştir. Benzeri olayların ilçemizde ve ülkemizde yaşanmamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

“PİŞMANIM”

 

Adliye çıkışında konuşan Ömer V. “ İbrahim kardeşim ile hiçbir sorunum yok. Tamamen yanlış anlaşılmadan dolayı olmuştur. İbrahim kardeşimden ve ailesinden çok özür diliyorum. Bu konu için pişmanım” dedi. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Ömer V. yakalanmadan önce sosyal medya hesabından  “Böyle saçma şeylerle ilişki bitmez. Büyük bir oyun bu” diyerek Cansu Ç. ile whatsapp paylaşımlarını takipçileriyle paylaştı.

 

Haber / Şaban Kardeş