Şehidimizin ismi parka verilecek  

Kapaklı Belediye Meclisinin dün yapılan oturumunda şehit Jandarma Er Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun  ilçedeki bir parka isminin verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

GÜNDEM 9.11.2017 19:42:00 0
Şehidimizin ismi parka verilecek  


Kapaklı Belediye Meclisi Kasım ayı 2. oturumu 08 Kasım çarşamba günü saat 16.00 'da Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, gündeme geçilmeden önce söz alarak termik santrale karşı olduklarını bildirdi. Termik santral konusunda Çerkezköy ile ortak bir koordinasyon sağladıklarını bildiren Mandalı, “Yaraları ile zararları ile tartıştığımız güzel bir toplantı yaptığımızı düşünüyorum. Bu toplantı neticesinde, arkadaşlarımız önümüzdeki günlerde, 19 Kasım tarihinde saat 14.00’da Pınarça Mahallesinde açık hava mitingi gerçekleştirmeye karar verdik. Kent konseyleri önderliğinde ilerleyecek bu süreç.” dedi.

Zabıta Müdürlüğü tarafından 18 Eylül 2017 tarihli yazısında, Uzunhacı Mahallesine no 38/a adresinin içkili yerler tasarısına uygun olduğu oy çokluğu ile kabul edildi. Bir diğer gündem maddesinde ise şehit Jandarma Er Hasan Hüseyin Aydoğdu’nun isminin yaşatılması için ilçedeki bir parka isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi. İsmet Paşa Mahallesi Levent Caddesi üzerinde bulunan iş yerinin içkili yerler krokisine alınması talebinin yer sahibinin vazgeçmesi üzerine talebin reddi oy birliği ile kabul edildi.

 

 

MARMARA BELEDİYECİLER BİRLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

 

Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesinde Zabıta Müdürlüğü tarafından sunulan özel güvenlik konusu yazısı incelendi. Kapaklı sınırları içinde hizmet vermek üzere özel güvenlik hizmeti alımına ihtiyaçtan dolayı 18 ay hizmetli alımının açık ihale usulü yapılması oy birliği ile kabul edildi. Ardından Marmara Belediyeler Birliği'ne Kapaklı Belediyesi'nin üye olmasına oy birliği ile karar verildi ve bir asil ve bir yedek üye seçildi. Bu doğrultuda Sevgi Aksoy asil üye, Halil İbrahim Erkan yedek üyeliği oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber / Rüşa Elma