Başkan Albayrak, Güneşin Doğmasını Beklemedi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabahın ilk ışıklarından itibaren harekete geçerek, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerini ziyaret etti.

GÜNDEM 7.11.2017 18:37:00 0
Başkan Albayrak, Güneşin Doğmasını Beklemedi

Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili vatandaşlara bilgi verdi.

 

SABAHIN İLK IŞIKLARINDA ÇERKEZKÖY’E GELDİ

 

Sabah saat 05.00 sularında Çorlu’ya gelen Albayrak, buradaki incelemesinin ardından Çerkezköy’e hareket etti. Çerkezköy ilçesi Atatürk Caddesi ve Hükümet Caddesi arasındaki kavşak çalışmalarını inceleyen Başkan Kadir Albayrak, yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Kapaklı ilçesinde bir pastaneye ziyaret gerçekleştiren Albayrak, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Devam eden çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi aktaran Albayrak, talep ve önerileri de dinledi. Sabahın erken saatlerinde karşılarında Başkan Albayrak’ı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vatandaşlar Başkan Albayrak’a ilgi ve alakası için teşekkürlerini sundu.

 

 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

 

Kapaklı ilçesi incelemelerinin ardından Saray ilçesi Küçükyoncalı Mahallesini ziyaret eden Başkan Albayrak, sel felaketinde hasar gören köprü hakkında Muhtar Ekrem Sevinç'ten bilgi aldı. Safaalan Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Albayrak, Muhtar Mehmet Özmen'den mahallenin ihtiyaçları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çukuryurt Mahallesinde de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, talep ve ihtiyaçları dinledi ve Muhtar Mümin Değirmenci'den mahallede sürdürülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ