Yine Hüsran!

Türkiye 3. Lig 3. Grup'ta mücadelesini sürdüren Tekirdağspor, ligin 11. Haftasında karşılaştığı Büyükçekmece Tepecikspor'a 3-2 yenildi.

SPOR 6.11.2017 15:42:00 0
Yine Hüsran!

Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda ağırladığı rakibi karşısında, ilk yarıyı 2-1 önde kapatmasına rağmen boyun eğen temsilcimiz aldığı bu mağlubiyetle düşme hattına kadar geriledi.

 

İLK YARIYI ÜSTÜN KAPATTIK

 

Karşılaşmaya, Onur, Samet, İbrahim, Mücahit, Aykut, Ünal, Emre, Rıza, Emre Alan, Nurullah, Vedat onbiri ile başlayan temsilcimiz, maça hızlı başladı. 3’ncü dakikada İbrahim Can sağ kanattan korner çizgisine kadar inerek yaptığı ortada top kaleci İbrahim’de kaldı. İlk dakikadan itibaren rakip kaleye yüklenen temsilcimiz Tekirdağspor, karşısında Tepecikspor kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 9’uncu dakikada Recep sağ kanattan götürdüğü topu ceza sahasındaki Onur'a verdi. Onur düzgün bir vuruşla takımını öne geçiren golü attı: 0-1. Golden sonra daha hırslı bir şekilde maça devam eden Tekirdağspor, aradığı golü 33. Dakikada buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Emre Alan’ın sert vuruşunda top ağlara giderek maçta eşitliği sağladı: 1-1. Gelen beraberlik golü ile moral bulan temsilcimiz maçın 41’inci dakikasında Ünal’ın kullandığı ortayı iyi takıp eden Aykut kafayla topu ağlara gönderdi: 2-1. Karşılaşmada başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla tamamlandı.

 

İSTEDİĞİ OYUNU ORTAYA KOYAMADI

 

İkinci yarıda istediği oyunu bir türlü ortaya koyamayan temsilcimiz karşılaşmanın 56. Dakikasında eşitlik golünü kalesinde gördü. 56’ncı dakikada Mehmet ceza sahasına girerken vurdu ve topu ağlarla buluşturdu:  2-2. Golden sonra daha dirençli bir şekilde rakip kaleye saldıran temsilcimiz aradığı golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın 81’inci dakikasında sağ kanattan ceza sahasına gelen topa Onur dokundu ve takımını öne geçiren golü attı: 2-3. Karşılaşmada başka gol olmayınca, maç bu skorla tamamlandı ve temsilcimiz 10 puanda kalarak, düşme hattına geriledi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN