Kapaklı'da da meclisi terk ettiler

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Olağan Toplantısında AKP'li üyeler daha önce Çerkezköy de Belediye Meclisinde olduğu gibi gündemini meşgul eden 'Faşist Diktatör' tartışm

SİYASET 3.11.2017 17:49:00 0
Kapaklı

Toplantıya Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın katılamaması nedeniyle Meclis Başkan Vekili Ersin Yavuz başkanlık etti. Toplantı öncesi bir konuşma yapan Yavuz “Hakkari Şemdinli’de çıkan çatışmada hayatını kaybeden sekiz şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Daha sonra söz alan AKP’li üye Salih Bezgin, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Tekirdağ ziyaretinde Eşkinat’a destek veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan hakkında basın açıklaması yaptı. Açıklamanın ardından AKP’li üyeler meclisi terk etti.

 

KENDİLERİNİ BURAYA GETİREN VATANDAŞA DA YANLIŞ YAPTILAR

 

Açıklamanın ardından konuşma gerçekleştiren Başkan Vekili Ersin Yavuz “Şahsım olarak gönül isterdi ki bu açıklamayı dışarıda yapın, meclise taşımayın. Ben şahsım adına bunu isterdim” dedi. Bazı CHP’li meclis üyeleri salonu terk eden AK Partili meclis üyelerine tepki göstererek “ 8 şehit verdiğimiz bu günlerde AK Partili grubun saygı duruşunu bile beklemeden meclisi terk etmelerini anlamış değiliz. Bugün meclisi terk ederek kendilerini buraya getiren vatandaşa da yanlış yaptılar” diye konuştular.

 

Haber / Asiye Çift Şahin