Çerkezköylü Sanatçılar BAE'de Rekor Kırdılar

Geçtiğimiz hafta sonu Çerkezköy'ü ve ülkemizi temsil etmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)'ye giden 50 ebru sanatçısı 30x3 metrekare kumaşa ebru boyası atarak, rekor kırdılar.

KÜLTÜR SANAT 3.11.2017 17:22:00 0
Çerkezköylü Sanatçılar BAE

Konu hakkında açıklamada bulunan Ebru Sanatçısı ve Halk Eğitim Merkezi Ebru öğreticisi Gülhis Başaran, ‘’Bir hafta boyunca Birleşik Arap Emirlikleri’nde eserlerini sergileyen öğrencilerim, etkinliği sorunsuz atlattılar.  30 × 3 metre kare kumaşa rengarenk Ebru boyası atarak, bir rekora imza attılar. Öğrencilerimi kutluyorum’’ dedi.

 

 

ÇERKEZKÖY’Ü BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETTİLER

 

Çerkezköy Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi’nde kayıtlı 50 ‘Ebru Sanatçısı’ kursiyer Çerkezköy’ü temsil etmek üzere geçtiğimiz hafta sonu Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitmişlerdi. Bir hafta boyunca burada kalarak, eserlerini sergileyen kursiyerler dün yaptıkları bir gösteride rekora imza attılar. Ekip, 30x3 metrelik kumaşa, ebru boyası atarak, büyük bir eser ortaya çıkardılar. Eserin bir dünya rekoru olduğunu ifade eden kurs öğreticisi Gülhis Başaran; ‘’Büyük Bir Gayret Gösteren, Çerkezköy’den Öğrenci grubum 30×3 metrekare kumaşı tekneye rengarenk ebru boyası atarak etkinliği sorunsuz gerçekleştirdiler. Ve guinnes rekoru kırdılar. Öğrencilerimi kutluyorum’’ dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ