Saadet Partisinden Çorlu TSO'ya ziyaret

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Gönül'ü ziyaret etti.

GÜNDEM 2.11.2017 14:13:00 0
Saadet Partisinden Çorlu TSO

“TEMSİL ETTİĞİNİZ MİSYON ÇOK ÖNEMLİ”

 

Ziyarette Vakitçi; Bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bölgemizin ticaret ve sanayi merkezi Çorlumuzda temsil ettiğiniz misyon çok önemli. Bir memleketin ekonomisine yön veren sanayi ve ticarettir. Ve Saadet Partimizin bu konuda diyecekleri vardır. Genel Merkezimizde alanında uzman profesörlerden mütevellit ekonomi komisyonumuz çalıştay düzenleyip bunu rapor haline getiriyor. Adil düzen için adil kazanç ve adil paylaşım şart. Ekonominin faizden arındırılması gerekiyor. Faizin ahlaklısı, vicdanlısı, masumu olmaz. Faiz bir dünya belasıdır. İşte bu raporda ekonominin hastalıkları, arızaları tespit ediliyor. Ekonominin şuan ki durumunun fotoğrafı sunuluyor. Adil ekonomik düzenin nasıl tesis edileceği ifade ediliyor. Bu raporu size takdim ediyoruz. Düzenli olarak size ulaştırmak isteriz. Misafirperverliğiniz için tekrar teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çorlu TSO Başkanı İbrahim Gönül’de “Bölgemiz ticaret kalbi mesabesindedir. Takdim ettiğiniz rapor çok önemli. Böyle teknik bir çalışmanızın olmasından dolayı tebrik ederim. Raporu inceleyeceğim. Her türlü öneriye açığız. Ziyaretiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 Ekonomi Raporunun takdim edildiği ve toplu fotoğraf çekilerek son bulan ziyarette, Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Kaplan, Saadet Partisi il Başkan Yardımcısı Oktay Çalışkan hazır bulundu.

 

Haber: Hüsnü SARIGÜL