Lider, Burgaz'ı Ağırlayacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 12.Grup'ta mücadelesini sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, kendi saha ve seyircisi önünde Lüleburgazspor'u ağırlayacak.

SPOR 2.11.2017 13:53:00 0
Lider, Burgaz

5 Kasım Pazar günü Mustafa Uğraş Stadyumu’nda oynanacak mücadele Çerkezköy haber, Marmara haber, Radyo Haber ve Thaber ortak canlı yayında futbolseverlerle buluşacak.

 

LİDERE NAZAR DEĞDİ

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde oynadığı son 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek yoluna kayıpsız olarak ilerleyen 1911 Çerkezköyspor, geçtiğimiz hafta Yalova Kadıköyspor ile oynadığı mücadeleden sürpriz bir şekilde 3-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. 9 Kişi olarak maçı tamamlayan temsilcimiz sahada varlık gösteremezken, kötü bir oyunla ilk mağlubiyetini almış oldu. Temsilcimiz aldığı mağlubiyete rağmen en yakın takipçisi Altınova Belediyespor’un Bigaspor deplasmanında puansız ayrılmasıyla birlikte liderliğini sürdürüyor.

 

LÜLEBURGAZ SON SIRAYA KADAR GERİLEDİ

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde 7. Hafta heyecanı yaşanacak. 6 hafta sonunda henüz galibiyetle tanışamayan ve son sıraya kadar gerileyen Lüleburgazspor’da gözler 1911 Çerkezköyspor’la oynanacak olan mücadeleye çevrildi. Lüleburgaz’dan otobüslerle taraftarını Çerkezköy deplasmanına götürecek olan Lüleburgazspor yönetimi, taraftarından destek istedi. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’la karşılaşacak olan Lüleburgazspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde oynadığı 5 karşılaşmada sadece 2 puan toplayarak, son sıraya kadar geriledi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ