Edirne'nin Perileri, İstanbulgücü'nü Ağırlayacak

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nde mücadelesini sürdüren Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, 5. Hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulgücü'nü ağÄ

SPOR 2.11.2017 13:50:00 0
Edirne

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Kırçiçeği Bodrumspor karşısında şanssız bir şekilde sahadan yenilgi ile ayrılan temsilcimiz Edirne Belediyesi Edirnespor, İstanbulgücüspor karşısında sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

 

EDİRNE’NİN PERİLERİ GALİBİYET İSTİYOR

 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Kırçiçeği Bodrumspor karşısında sahadan 63-56’lık skorla mağlubiyetle ayrılan Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol takımı ligin 5. Hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı İstanbulgücüspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Temsilcimiz Edirne Belediyesi Edirnespor aldığı 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ile averajla 10. Sırada yer alırken, İstanbulgücü ise 4 maçta sadece 1 galibiyet elde edebildi. Averajla 14. Sırada kendine yer edinen İstanbulgücü, Edirne deplasmanında puan ya da puanlar almak için gidecek. Yarın (4 Kasım Cumartesi Günü ) 17.00’de Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanacak maçla iki takım kozlarını paylaşacak.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ