Kapaklı'da Derbi Heyecanı Yaşanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde oynadığı 5 maçta aldığı 5 galibiyetin ardından şampiyonluk yolunda kayıpsız ilerleyen Kapaklıspor, bu hafta derbi mücadelesinde şehrin bir başka takımı Kapak

SPOR 1.11.2017 16:47:00 0
Kapaklı

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak karşılaşma Kapaklı Şehir Stadyumu’nda 5 Kasım Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.

KAPAKLISPOR DURDURULAMIYOR

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğun en büyük adaylarından Kapaklıspor, ligde oynadığı 5 maç sonunda 5 galibiyetle lider konumda yer alıyor. Bir maçı eksik olmasına rağmen en yakın rakibi Saray Belediyespor’un 3 puan önünde yer alan temsilcimiz Kapaklıspor, rakiplerini bir bir dize getirmeye devam ediyor. Ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Kapaklıspor, attığı 22 golle de ligin en fazla gol atan takımı konumunda yer alıyor.

KAPAKLI SİTESPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadelesini sürdüren Kapaklı Sitespor, geçtiğimiz hafta kendi evinde Çerkezköy Doğanspor’u 2-0 mağlup ederek, ilk galibiyetini aldı. Geçtiğimiz haftaya kadar rakiplerinden puan toplayamayan Kapaklı Sitespor düşme hattının sadece 3 puan önünde yer alıyor. Ligde oynadığı son 6 karşılaşmada sadece 6 gol atabilen Kapaklı Sitespor, kalesinde ise 12 gol gördü.

DERBİDE KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Kapaklı’nın iki güzide takımlarından Kapaklıspor ile Kapaklı Sitespor’u karşı karşıya getirecek olan mücadele 5 Kasım Pazar günü saat 13.00’te başlayacak. Kapaklı Şehir Stadyumu’nda karşılaşacak olan iki ekipte de derbi hazırlıkları devam ediyor.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN