926 Çift Ayakkabı Yardımı Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımı kapsamında gönderdiği 35.000 TL ile Çorlu, Ergene, Marmaraereğlisi'nde 926 ihtiyaç sahib

GÜNDEM 31.10.2017 17:48:00 0
926 Çift Ayakkabı Yardımı Yapıldı

Ayakkabılar; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim ve Atilla Gaygusuzoğlu tarafından; Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Uçak ve Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede'ye teslim edildi.

‘’UMARIM BU GİBİ SOSYAL YARDIMLARIN DEVAMI GELİR’’

 

Çorlu TSO'nun yardımının örnek teşkil ettiğini belirten Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Uçak; Çorlu'da bulunan okullarımızda ihtiyaç sahibi ve yetim çocuklarımızı tespit ettik. Bu tespit sırasında okul müdürlerimizden gerekli bilgiyi aldık. Bugün Çorlu TSO'dan gelen 926 ayakkabıyı ihtiyaç sahibi öğrenciye vereceğiz. Umarım bu gibi sosyal yardımların devamı gelir" açıklamasında bulundu.

 

‘’AMACIMIZ; ÖĞRENCİLERİMİZİN EKSİKLİKLERİNİ BİR NEBZE DE OLSA GİDEREBİLMEKTİR’’

 

Konu hakkında konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yapmış olduğu giyecek yardımı kapsamında bu yıl öğrencilerimizin ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamak için karar aldık. İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin belirlediği okullarda toplam 926 öğrenciye ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Odamız olarak, öğrencilerimiz ve halkımız adına Birliğimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA