"Kadın Aklı Erkek Aklı" Çerkezköy'de, Tiyatroseverlerle Buluşacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından 31 Ekim Salı günü Halk Eğitim Merkezi'nde sahnelenmesi planlanan "40'ından Sonra" isimli tiyatro oyunu, ekipteki oyunculardan birinin yaşadığı sağlık soru

KÜLTÜR SANAT 29.10.2017 18:54:00 0
 

Kültür Sanat faaliyetlerine verdiği önemle Çerkezköylü tiyatroseverleri hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Çerkezköy Belediyesi, iptal olan tiyatro oyununun yerine başka bir tiyatro oyununun sahneleneceği açıklamasını yaptı.

 

AYNI GÜN AYNI SAATTE

 

Belediye tarafından yapılan açıklamada; ‘’İptal olan ‘’40’ından Sonra” oyununun yerine, ünlü sunucu Saba Tümer’in de rol aldığı “Kadın Aklı Erkek Aklı” isimli tiyatro oyunu, Çerkezköy Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında, 31 Ekim Salı günü saat 20.00’da Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda sahnelenecek’’ denildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 40’ından Sonra adlı oyunun iptal edilmesinin ardından aynı gün aynı saatte “Kadın Aklı Erkek Aklı” adlı tiyatro oyununun Çerkezköylü tiyatro severler ile buluşturulmasına karar verdi.

 

‘’TÜMER HEM GÜLECEK, HEM GÜLDÜRECEK’’

 

Yayınladığı TV programlarında attığı kahkahalarla tanınan ünlü televizyon sunucusu Saba Tümer’in de rol alacağı oyunda Çerkezköylü tiyatroseverler komediye doyacak. Tümer’in hem gülüp, hem güldüreceği oyunda ünlü sunucuya, Yosi Mizrahi, Aysun Metiner, Fatih Gülnar, Pelin Turancı ve İlker Güler eşlik edecek. Tiyatro Ak’la Kara oyuncuları tarafından sahnelenecek olan oyun, erkekler ve kadınlar hakkında konuşurken; Çerkezköylü tiyatro severlere de eğlence dolu anlar yaşatacak. 

ÜCRETSİZ OLARAK SAHNELENECEK

 

Çerkezköylü vatandaşların kültür sanat faaliyetlerine son derece önem verdiğini ve Belediye olarak, etkinliklerini sürdüreceklerini ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, 31 Ekim Salı günü Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda saat 20.00’da ücretsiz olarak sahnelenecek oyuna tüm Çerkezköylüleri davet etti. Akay; ‘’Vatandaşlarımızı, 31 Ekim Salı günü sahnelenecek olan ‘Kadın Aklı Erkek Aklı’ isimli 2 perdelik tiyatro oyununa katılmaya davet ediyorum’’ dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ