'Sürprize İzin Yok, Tek Hedef Galibiyet

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup'ta 5. Haftanın tamamlanmasının ardından maç fazlasıyla liderliğini koruyan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, 6. Hafta karşılaşmasında lig sonuncusu Yalova Kadık?

SPOR 27.10.2017 16:49:00 0

Takım olarak hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Uğur Erem, sürprize izin vermeyeceklerini ifade ederek, puan kaybı yaşamak istemediklerini belirtti.

 

ÇERKEZKÖYSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

 

Spor toto Bölgesel Amatör Ligi’nde oynadığı 5 karşılaşma sonrası maç fazlasıyla liderlik koltuğunda yer alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kulübü yakaladığı istatistiklerle göz dolduruyor. Oynadığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden temsilcimiz topladığı 13 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Kalesini uzun zamandır gole kapatan temsilcimiz 5 hafta sonunda 9 gol atıp, sadece 1 gol yedi. Ligin ilk hafta karşılaşmasında Çorluspor 1947 ile karşılaşan temsilcimiz, yediği şanssız golden sonra adeta kalesini gole kapattı. Son 4 maçta rakiplerinin gol atmasına izin vermeyen temsilcimiz artı 8 averajla,  ligin en çok averajına sahip takım konumunda yer alıyor.

 

YALOVA’DA İŞLER KÖTÜ

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup mücadelesi 6. Hafta karşılaşmasında sahasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’u konuk edecek olan Yalova Kadıköyspor’da ise işler hiç iyi gitmiyor. Lige iddialı başladıklarını ifade eden Yalova Kadıköyspor yönetimi, BAL liginde aradığı istikrarı bir türlü yakalayamadı. Ligde oynadığı 4 karşılaşma sonunda henüz galibiyetle tanışamayan Kadıköyspor, ligin dibine demir atmış durumda.

 

‘’MUTLAK GALİBİYET İSTİYORUZ’’

 

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Uğur Erem ‘O sene Bu sene Hep Beraber 3. Lige’ sloganıyla lige başladıklarını ifade ederek, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Kulüp Başkanı Erem; ‘’Ligde oynanan 5 maç sonucunda maç fazlamızla lider konumdayız. Bu sene yükseldiğimiz BAL Ligi’ne iddialı bir giriş yaptık. Oyuncularımızı, teknik ekibimizi başarısından dolayı kutluyorum. Ligde puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok. Bu maçı kazanıp, liderliğimizi sürdürmek istiyoruz’’ dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ