Kaybolan Askerden Acı Haber

Saray'da dün öğle saatlerinde başlayan yağmurda mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya giden askeri araçta bulunan er Sefa Parhan'ın cesedine ulaşıldı.

GÜNDEM 26.10.2017 08:59:00 0
Kaybolan Askerden Acı Haber

Saray'da dün sağanak yağmur nedeniyle Kiremithane Mevkii'nde ahırları bulunan vatandaşlar mahsur kalmıştı. Mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için bölgeye, Garnizon Komutanlığı'ndan zırhlı personel aracı sevk edildi. Araçta bulunan 4 asker, 2 polis ve 1 sivil, ahırlarda mahsur kalanları kurtarmak için hareket etti.

500 METRE UZAKLIKTA BULUNDU


Askeri zırhlı personel taşıyıcı araç, sel sularına kapılarak Galata Köprüsü üzerinden geçerken, sel sularına kapılıp devrildi. Askerlerden er Sefa Parhan, sel sularına kapılıp gözden kaybolurken, diğer 3 asker, 2 polis ve 1 sivil, kendi çabaları ve çevreden yetişenler tarafından kurtarıldı. Kayıp askeri bulmak için dünden itibaren bölgeye sevk edilen  AFAD, UMKE, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Sualtı ekibi ve itfaiye ekipleri arama çalışması başlattı. Gece ara verilen arama çalışmalarına bu saba erken saatlerden itibaren yeniden başlandı. Aralarda askeri aracın sel sularına kapıldığı yere yaklaşık 500 metre uzaklıkta şehit olduğu belirlenen er Sefa Parhan'ın cesedine ulaşıldı.