Albayrak, Fabrikaları Gezdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de faaliyet gösteren Jotun Boya, Sertex Tekstil ve Farel Boya fabrikalarını ziyaret etti.

GÜNDEM 25.10.2017 17:41:00 0
Albayrak, Fabrikaları Gezdi

  İLK ZİYARET JOTUN BOYA’YA

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, önceki gün yatırımları incelemek üzere Çerkezköy’e bir dizi ziyaretlerde bulundu. Çerkezköy’deki yatırımları yerinde inceleyen Albayrak, incelemelerinin ardından fabrika ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile birlikte, Jotun Boya Fabrikasını ziyaret eden ve fabrikayı gezen Başkan Kadir Albayrak, Operasyonlar Müdürü Ali Öner, HSEQ Müdürü Hasan Sertaç Şimşek ve Proje Müdürü Kıvanç Tezgel'den fabrika çalışmaları ile ilgili bilgi aldı

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Daha sonra ilçede bulunan Sertex Tekstil Fabrikasını ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Genel Müdür Kaan Kekeçoğlu, CHRO Nezir Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Tükek Omay ile bir araya geldi. Ziyaretlerine Farel Boya Fabrikası ile devam eden Başkan Albayrak,  Genel Müdür Haluk Akçalı ve Finans Müdürü Derya Altınönder ile bir araya geldi. Fabrika çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN