Kapaklı'da Kış Hazırlıkları Devam Ediyor

Kapaklı'da kış ayının yaklaşmış olması sebebiyle herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için, derelerde ıslah çalışmaları gerçekleştiriliyor.

GÜNDEM 23.10.2017 18:45:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre, Devlet Su İşleri Müdürlüğü ile ortak yürütülen çalışmalarda, derelerin temizliğinin kısa süre içerisinde tamamlanarak, daha modern görünüme kavuşturulacağı belirtildi.

 

DERE ISLAH ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

 

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Devlet Su İşleri Müdürlüğü ortak yürüttükleri çalışma sonucunda, dereleri ıslah çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, kentin çalışmanın tamamlanması ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşacağını söylediler. Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise konuyla ilgili yaptığı açıklamasında '' İlçemiz içerisinden geçen derelerimizde yaklaşan kış ayı öncesi temizlik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Atatürk mahallemizin içerisinden geçen Çayırlık ve kazak gölü derelerimizde ekiplerimiz çalışıyor. Bu derelerimizi ıslah ederek daha modern ve kentimize yakışan bir görünüme kavuşturmak istiyoruz. Devlet Su İşleri Genel müdürlüğü ile istişarelerimiz sürüyor. Derelerimizin İnönü mahallemizden geçen bir kısmı ıslah edildi. Diğer yarım kalan Atatürk mahallemizdeki derelerde tamamlanarak DSİ tarafından ıslah edilmesi planlanıyor. Proje çalışmaları tamamlandı '' dedi.

 

‘’DERELERİMİZİ ÇÖPLERLE KİRLETMEYELİM’’

 

Kapaklı'nın temizliği için her daim önemle çalıştıklarını ifade eden Başkan Mandalı, “Vatandaşlarımıza daha yaşanabilir kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Kış ayının yaklaşmasıyla birlikte ilçemizde bulunan derelerimizin temizliğini yapıyoruz ve diğer derelerimiz ile birlikte de yapılmaya devam edecek. Çok önemli bir konuya değinmek istiyorum. Derelerimizin temizliğini yapıyoruz fakat vatandaşlarımızı derelerimize çöp atmamaları konusunda uyarmak istiyorum. Bizler bu şehri temiz tutalım ki gelecek nesillerimizde bundan istifade etsin. Lütfen derelerimize çöplerimizi ve ambalaj atıklarımızı atmayalım. Atanları gördüğünüz takdirde Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne haber verelim. Kapaklımız için biraz daha duyarlı olalım” şeklinde konuştu.

 

Haber / Gökhan TEKER