Tiyatro sezonu açıldı

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, İngiliz Vodvil komedi türünün en iyi örneklerinden birisi olan "Hangisi Karısı" oyunu ile Kültür-Sanat Dönemi'ne

KÜLTÜR SANAT 21.10.2017 17:23:00 0
Tiyatro sezonu açıldı

Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Kırklarelili tiyatro severler coşkulu bir katılımla oyuncuları yalnız bırakmadılar.

 

SEYİRCİLERİ MEST ETTİLER

 

Ece Gürsel, Berke Hürcan ve Celal Belgil'li kadrosuyla Tiyatro Dünyası Oyuncuları, sezona “Hangisi Karısı” ile damgasını vurdu. Fars türünün en önemli yazarlarından Ray Cooney'nin yazdığı oyunu Can Törtop yönetti. Yaklaşık 2 saat süren tiyatroda oyuncular entrika, heyecan ve komik rastlantıları harika bir performans ile sergileyerek, seyircileri mest ettiler.

 

Oyunun sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan oyun ekibine, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emine Gürver Çetin, çiçek ve plaket takdim ederek, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu adına teşekkürlerini sundu. Tiyatro Dünyası Oyuncuları da Kırklareli’nde tiyatroya olan büyük ilgiden ve Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun sanata ve sanatçıya her daim verdiği desteklerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür ettiler.

 

Haber / Menşure KARDEŞ