Yıl Sonuna Kadar Tamamlanması Hedefleniyor

Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Çerkezköy'de gelişen nüfusun ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirilmeye devam ediyor.

GÜNDEM 20.10.2017 18:45:00 0
Yıl Sonuna Kadar Tamamlanması Hedefleniyor

Yeşil alan, otopark, yol çalışmalarının yanı sıra modern hizmet binaları için de yatırımların sürdüğü Çerkezköy’de, bünyesinde MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD birimlerinin bulunacağı Hizmet Binası yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın yılsonuna kadar faaliyete geçmesi hedefleniyor.

 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Fevzipaşa Mahallesi’ne yapımı devam eden MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nda çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi. Yılsonuna kadar çalışmaların tamamlanması hedeflenen MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın toplam bin 724 metrekare inşaat alanına sahip olacağı belirtildi. Zemin katı Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan binanın 1. katında ise AFAD Hizmetleri verilecek. Binanın 2. Katı ise TEDES ve MOBESE hizmetlerinde kullanılacak. Binaya ek olarak yaklaşık 50 araç bünyesi bulunan otopark alanı oluşturulacak.

 

 Haber / Hüseyin GÖKÇELİ