188. Yılında, düzenlenen törenle kutlandı

Kuruluşu 19 Ekim 1829 yılına dayanan Muhtarlık teşkilatının 188. yılında düzenlenen etkinlikler kapsamında 2. Muhtarlar Günü Çorlu'da düzenlenen törenle kutlandı.

GÜNDEM 19.10.2017 18:30:00 0
188. Yılında, düzenlenen törenle kutlandı

19 Ekim 2015 tarihinde Başbakanlık Genelgesi'yle 19 Ekim gününün Muhtarlar Günü olarak belirlenmesi neticesinde bu yıl ülkemizde 2.'si kutlanan Muhtarlar Günü için Atatürk Meydanı'nda program düzenlendi. Düzenlenen programa Çorlu mahalle muhtarlarının yanı sıra Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkan Vekili Ahmet Sarıkurt, İlçe Müftüsü Adem Gülmek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, belediye başkan yardımcıları Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya ve Kemaleddin Avcı, siyasi parti başkan ve temsilcileri, gaziler ve basın mensupları katıldı.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

 

Çorlu Muhtarlar Derneği üyesi Çorlu muhtarları tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Hürriyet Mahallesi Muhtarı Neşe Benek tarafından yapıldı. Programın sonunda katılımlar günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Haber / Asiye ÇİFT ŞAHİN