'Cumhuriyet' coşkusu Ziynet Sali'yle yaşanacak

Çorlu Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Pazar günü saat 18.30'da Belediye meydanından başlayacak 'Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı'nın ardından s

KÜLTÜR SANAT 15.10.2017 19:05:00 0

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 29 Ekim etkinlikleri kapsamında saat 18.30’da Belediye önünden başlayacak olan Fener Alayı, Cumhuriyet Parkı’nda son bulacak. Ardından yine Cumhuriyet Parkı’nda Türk Pop Müziği’nin başarılı şarkıcısı Ziynet Sali, Çorlululara konser verecek.

ZİYNET SALİ ÇORLULULARI COŞTURACAK

Türkçe ve Yunanca karışık söylediği şarkılarla müzikseverlerin karşısına çıkan, başarılı şarkıcı Ziynet Sali, Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında 29 Ekim Pazar günü saat 20.00’de Cumhuriyet Parkı’nda konser verecek. Yayınladığı duygusal şarkıları ile müzikseverlerin gönlünde taht kuran Ziynet Sali, ‘Amman Kuzum’ şarkısı ile hayranlarından tam not almış, son yıllarda yayınladığı duygusal şarkıları ile birçok vatandaşın beğenisini toplamıştı. Başarılı şarkıcı ‘Dağınık Yatak’, ‘Herşey Güzel Olacak’, ‘Yağmur’ gibi hit şarkıları ile de hayranlarının gönlünde taht kurarken, son yayınladığı tekli single çalışması ‘Ağlar mıyım Ağlamam’ ile de bir kez daha sevenlerinin beğenisini toplamıştı.

Haber/Hüseyin GÖKÇELİ