Öğrenciler, Sanatla Buluştu

Süleymanpaşa Belediyesi'nin eğitim destek projesi olan Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi'nin (SEM) öğrencileri, bir aydır, Süleymanpaşa'da devam eden 3. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu'nu zi

KÜLTÜR SANAT 13.10.2017 17:31:00 0
Öğrenciler, Sanatla Buluştu

WANG BIAO’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Öte yandan, 3. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu’nda “Geleceği Duy” isimli eseri icra eden Tayvanlı sanatçı Wang Biao, özel durumundan ötürü sempozyumdan erken ayrılmak durumunda kaldığı için, Biao’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

ÇAKIR’DAN BIAO’YA TEŞEKKÜR

Biao için özel olarak düzenlenen törende, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır tarafından eserinin başında kendisine teşekkür belgesi verildi. Çakır, törende yaptığı konuşmada sanatçıya teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat Brüksel’de olduğu için bugün aramızda olamadı. Size selamlarını iletiyorum. Değerli sanatçı Wang Biao’ya farklı çalışması ve özgün eseri ile bu yıl aramızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda kendisiyle yeniden bir arada olabilmek dileğiyle kendisini uğurluyoruz,” ifadelerini kullandı. Teşekkür belgesinin takdiminin ardından Wang Biao, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, sempozyumda yer alan sanatçılar ve Aydoğdu SEM öğrencileri toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber/Ayşenur AYDIN